-
Tytuł nuty od 1:25 z filmiku na ytJak w temacie [youtube.com]
-
Tytuł 2 nut z filmiku z ytTak jak w temacie: 1 nuta od 19 sek (radzę tylko słychać a nie patrzeć ...
-
Muzyka z filmiku na YT - hip hopowy bitWitam. Poszukuję nazwy utworu wykorzystanego w tym filmiku [youtube.com] Kawałek zaczyna się w 3:34
-
Piosenka Z Filmu : Moja Dziewczyna Wychodzi Za Mąż/ Made of Honorjak w tytule, piosenka w momencie jak dziewczyny jadą rozdawac buziaki Hannah, moment po wyznaniu ...
-
Jaka to wersja tej piosenki?Chodzi o piosenkę 'Katiusza' w szybszej wersji, takiej jak poniżej, tyle że po rosyjsku. ...
-
muzyka z filmikuwitam. Prosiłbym o pierwszą nutkę z filmiku niżej. Z góry dziękuję ;) [youtube.com]
-
Ktoś zna tytuł piosenki od 2:04 w tym filmiku?[youtu.be] Tak, wiem pewdiepie. Ale mi chodzi tylko o piosenke w tym filmiku
-
Pomocy ! bardzo ważne szukam juz 3 miechy !!!!Szukam coś w stylu techno dość znana piosenka ale nie pamiętam nazwy babka śpiewa takim ...
-
Muzyka klubowa.Poszukuję wykonawcy utworu i jego tytuł,który znajduje się w podanym secie od około 3 minuty ...
-
Co to za piosenka?[youtu.be]
-
rosyjska piosenka[cda.pl] 85 minuta
-
Kim są oni.Witam serdecznie. Szukam utworu, najprawdopodobniej ze starego Polskiego filmu, w tekście można było usłyszeć "kim ...
-
Szukam piosenki :)...usłyszanej w sklepie H&M. Słowa były mniej więcej takie: "I don't love you but i ...
-
Zna ktoś tytuł utworu od 35 sek[youtube.com]
-
co to za nutka??[www73.zippyshare.com]
-
Killer 1997 dzwonek do drzwiWitam, Szukam ale nie mogę znaleźć co to jest za"utwór" kiedy Killer czeka z Ewą na ...
-
Nutka z filmiku[youtube.com] Interesuje mnie nutka od 0;34 do 1;50
-
Jaki tytuł nosi ten film?Kadr tutaj: [i.imgur.com]
-
Kolejna muzyka z filmiku z YT[youtube.com] Prosiłbym o ten utwór zaczyna się od 7:12
-
Szukam piosenki pop! Proszę o pomoc!Witam, potrzebuję całej piosenki, a niestety mam tylko kawałek nagrania. Szukałam troszkę według słów, ale ...
-
ZAGADKA - mało znana piosenkaMam kawałek nagrania, a potrzebuję całą nutę. Proszę o pomoc :)
-
Nutka z filmiku na YT[youtube.com] ta muzyka zaczyna się od 8:14 bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję ...
-
Muzyka z IzakaMuzyka na początku [youtube.com]
-
Piosenka + Bicie Serca + Dźwięk EkgSzukam tytułu utworu rockowego, prawdopodobnie z lat 1985-1990, który rozpoczynał się wolnym biciem serca oraz ...
-
Popowa piosenka - lato 2009Witam. Poszukuję piosenki, z 2009 roku - prawdopodobnie w tym samym roku słyszałem też Oceana ...