-
Job, czyli ostatnia szara komórka (2006): scena z bazaruWitam, jak w temacie poszukuje tego utworu ze sceny z bazaru. Posiadam archiwalny fragment: [dl.rozpoznajemy.pl]
-
Muzyka z Radia PartyWitam serdecznie poszukuję oto tej piosenki ktoś może kojarzy ? z góry dzięki i pozdrawiam ...
-
Utwór z saksofonem i trąbkąwitam, Poszukuje piosnki nie wiem czy ona jest z filmów, serialu czy nic z tych ...
-
Szukam piosenki z lat 90 tytułu nie pamiętam ale szło to mnie więcej takYetchapaka, yechare......i refren jakoś tak - mambo, sambo makarie ie ie Uno Dos Tes Quatro ...
-
Szukam piosenki w stylu technoKiedyś na starym telefonie gdy go dostałem była już zapisana taka piosenka która wpadła mi ...
-
czy ktoś mi pomoże?:)[youtube.com] Witam! Czy znak ktoś może tytuł muzyki zaczyna się od 4:35-10:40?
-
Melodia z Filmiku Twoj letni koszmarWitam! Czy zna ktoś tytuł Melodii która leci w tle?
-
Utwór z Radia Party każdy kojarzy :)Witam serdecznie poszukuję pewnego utworu z RP jestem pewien że każdy kojarzy tą piosenkę tak ...
-
Żona dla księciaSzukam piosenki którą kiedyś słyszałam w supermarkecie. Jakiś czas temu fragment usłyszałam w programie "Żona ...
-
Muzyka która leci w tle tego filmu Youtube.Witam. Chciałbym się dowiedzieć jaka muzyka leci w tle tego filmu YouTube. Pozdrawiam. [youtube.com]
-
Piosenka z reklamy Viva PlWitam szukam piosenki która leci w reklamie na vivie. W tej reklamie jest kilka piosenek, ...
-
Ja szukam piosenki z lat 90 tytułu. Zapamiętałem takie szczegóły. PomocyBył to chyba refren śpiewany przez babkę, która krzyczała coś podobnie brzmiącego: "Yetrzapakaaaa (taki głośny ...
-
Jaki to typ muzykiWitam , poszukuje piosenek podobnej do tej [youtube.com] od około 0:20 Szukam pod hasłem ...
-
Szukam piosenki z MTV RocksSłyszałam kiedyś piosenkę na programie All Night Session albo BiggestHottestLoudest. Nie pamiętam żadnych słów ...
-
PiosenkaSzukam tytułu piosenki którą można usłyszeć podczas skoku zawodnika. Od minuty 9.17 [youtube.com]
-
Allegro: Legendy Polskie - TwardowskyWitam. Czy zna ktoś może artystę, wykonawcę, najlepiej link do wersji piosenki Tadeusza Woźniaka - ...
-
HardStyle - kilka sekund utworuWitam szukam nutki z 2:37, niestety tam jest tylko kilka sekund tego utworu ale zawsze ...
-
Witam, prosiłbym o odnalezienie piosenki z filmiku z youtubeWitam, prosiłbym o odnalezienie piosenki z filmiku z youtube [youtube.com] muzyka rozpoczyna się w 4.00 minucie ...
-
Jutubowa lista kawałkówSiema [youtube.com] Kawałek zaczyna się w 2:45. [youtube.com] Ten zaczyna się w 4:58. [youtube.com] Tutaj startuje od 5:01. [youtube.com] Oraz 2:40. Z góry dzięki ...
-
poprosze tytul piosenki z 10;10 pilne![seciki.pl]
-
Niemieckie piosenki z okrzykiemPoszukuje niemieckich piosenek z takim wesołym okrzykiem jalaihi jalaihi coś takiego ktoś kojarzy ?? z ...
-
poszukuję piosenkicześć - szukam teledysku nie wiem sprzed góra 5 lat , puszczany na vivie, mtv ...
-
Czy ktoś kojarzy tytuł tej piosenki lecącej w tle ?[instagram.com]
-
piosenkarka ostatnio była z wizytą w polsce, raczej nie z takich krzykliwych :)z tonowana piosenka, wokal chyba z z jakims mocniejszym tonem w tle, jakby bemben, teledysk ...
-
Piosenka z meczu[youtube.com] powyżej przedstawiam mecz polska-niemcy i na trybunach leciała nieznana mi piosenka dokładnie w minucie: 2:26:24 ...