-
Piosenka na podstawie teledysku !!est to "klubowy" kawałek, którego teledysk był dość dziwny. Była to impreza, było widać ogrodzenia ...
-
Mali giganci: Zaproszenie na castingChodzi o piosenkę ,którą śpiewa dziewczynka w dziewiątej sekundzie nagrania ,tuż przed wejściem Chylińskiej. [youtu.be]
-
Tytul piosenkiSzukam piosenki techno,byly takie slowa:vose emia extazia,fiestd jeppa
-
Identyfikacja utworu.Zwracam się z prośbą o identyfikację.
-
Jak nazywa się TA piosenka z iCarly?Przypomniała mi się pewna piosenka, która była w serialu iCarly. Był to odcinek, w którym ...
-
TVP Sport HD Online: Eliminacje do Rio 2016, podczas przerw pomiędzy setami.Tak jak w temacie, szukam owego utworu.
-
I love you, i love you, i love youCześć wszystkim, szukam piosenki, szacuje lata 80/90, śpiewa ją mężczyzna, w refrenie jest: i love you, ...
-
Duże głowynie umiem określić rodzaju muzyki pamiętam tylko że ten co spiewa wyglądał jakby miał doklejoną ...
-
Może ktoś zna tytuł piosenki z tego filmiku?Tak jak w tytule, link do filmiku [youtube.com] Z góry dziękuję :)
-
-
Amerykański rap[youtu.be] od 3:11, co to za utworek ?
-
tytuł muzyczki z tego filmiku? :D[sadistic.pl]
-
Muzyka Techno z przed około 12 lat albo i dawniejCześć, szukam po internecie muzyki techno której tytułu nie znam, słuchałem w dzieciństwie. jedyne słowa ...
-
Piosenka pop - popularna w radiu, fortepian na początkuWitam Szukam piosenki dość popularnej ostatnimi czasy w radiu (czyt. przez ostatnie pół roku) Piosenka leciała na ...
-
co to za nuta na początku?[youtube.com]
-
Pomocy.LINK -> [facebook.com]
-
VOD Cyfrowego Polsatu: Pakiety filmoweJak się nazywa ta melodia z VOD Cyfrowego Polsatu. Jak reklamują te pakiety filmowe it... ...
-
remix piosenki "David Guetta - Titanium ft. Sia"Interesuje mnie remix piosenki "David Guetta - Titanium ft. Sia" w tym secie : [www12.zippyshare.com] piosenka ...
-
Nieznany fragment- co to takiego?Nieznany fragment- co to takiego?
-
Muzyka w tle filmiku redbullaRozpozna ktoś muzykę, która leci w tle od 13 sekundy? [facebook.com]
-
Lays: Impreza smakuje lepiejChodzi mi o piosenkę gdzie jest jakaś impreza i ludzie jedzą chipsy lays :)
-
Nieznany - 70'Fragment nagrania z lat 70'-co to takiego-gitara Claptona?
-
Co to za retro nutka ?? Retro World Holi OrchowoSzukam tytułu retro nutki z tego linku, wycinek z Retro World w Holidays Orchowo z ...
-
muzyka z końcówki filmiku z yt[youtube.com] z outro muzyke poprosze