-
Poda mi ktoś nazwe nutki. Z góry dziekuje :)Chciałbym sie dowiedziec nazwe nutki od minuty 2:45 [youtube.com]
-
Identyfikacja teledysku.Witam. Szukam piosenki którą słyszałem na 4Fan. Pamiętam że przez cały teledysk pokazywane były dwa ...
-
Szukam kolejnego utworu eurodance dance muzyczne radio.Więcej w nagraniu kiepska jakość, zależy mi.
-
AnimeJak nazywa się ta piosenka od 00;00-00;10 [anime-odcinki.pl] i jakby ktoś znał anime z góry ...
-
Piosenka z nagrania eurodance poszukuje tytułu?Szukam utworu z załącznika rodzaj muzyki eurodance ? więcej szczegółów w nagraniu.
-
pewdiepie outroproszę o nazwę piosenki z końca filmiku, dokładnie 1:01:28 [youtube.com]
-
Polska - Serbia 2016: od 1:27:16 do 1:27:25Tak jak w tytule podczas meczu Polska - Serbia wczoraj została puszczona na krótki moment ...
-
Zna ktoś tą nutke co leci na początku ?[youtube.com]
-
muzyka z filmiku!!poszukuje piosenki z tego filmiku [instagram.com] bede bardzo wdzieczna za odpowiedz!!
-
Muzyka z YOutube rumuński Remix Dj SilviuWitam, jeśli ktoś jest cudotwórcą to proszę o podanie oryginalnej piosenki. Wiem, że jest to ...
-
Piosenka z UFC[img.myepicwall.com] potrzebuje tytułu tej piosenki pozdrawiam i dziękuje !
-
melodiaszukam nazwę muzyki którą wykonuje gość na rowerku, zaczyna się od 9 sekundy :) [cda.pl]
-
Utwóry do rozpoznaniaChciałbym się dowiedzieć tytuły dwóch utworów 4:22 oraz 31:14 [youtube.com]
-
szukam kawałka minuta 2:04[www67.zippyshare.com] 2:04?!
-
Polska piosenkaWitam! Poszukuje piosenki z tego co pamiętam "ja w tańcu zatracam się" albo podobnie był tekst, ...
-
Tańcząca maskotka vs ochroniarzWitam ,szukam tytułu utworu z tego filmiku :( niestety bez skutku . Moze ktokolwiek bedzie w ...
-
Co to za Bicior Ludziska ?Co to za Bicior Ludziska od 0:01 ? [youtube.com]
-
piosenka z filmiku instagramWitam czy ktoś orientuje się co to za kawałek? [instagram.com]
-
Czy ktoś może wie kto jest wykonawcą tej piosenki? Stawiam piwo ;)Piosenka z lat 98-2004, tak sądzę. Amerykański rap. Niestety google ani appki typu shazam nie ...
-
Zna Ktos Ta Piosenke?BLAGAM NIECH KTOS MI PODA TYTUL PIOSENKI :( >>> [instagram.com]
-
hej ktoś rozpoznaje ten utwór?nie wiem czy przez cały filmik jest ten sam utwór wydaje się że tak, w ...
-
Co to za kawałek ?Witam szukam tego kawałka. Jest on nie w całości ale wystarczająco długi żeby ktoś rozpoznał ...
-
Co to za muzyka od 2.00minuty??Szukam piosenki która słychać od drugiej minuty tego filmiku... [youtube.com]