-
Pitbull: Odc.16, od 33:50Jak się nazywa nutka która leci od momentu 33:50 do 34:05, proszę pilnie o pomoc ...
-
Muzyka z House'a w stylu Oldfielda/VangelisMuzyka z House'a S02e04, w stylu Oldfielda czy Vangelis, ale może to coś z klasyki? ...
-
Tytuł i wykonawca??Może ktoś mi przypomni tytuł i wykonawcę piosenki w pierwszych pięciu sekundach??? Bo coś mi ...
-
Co to za piosenka ?Chyba po hiszpańsku.
-
Co to za nutaa ?Co to za piosenka od 0:00-0:37 [youtube.com]
-
PodobieństwoHej czy wam też ten utwór przypomina jakiś utwór polskojęzyczny? W szczególności początek, ...
-
Pytanie z innej beczki.Mam pytanie czy można gdziekolwiek sprawdzić historię "co było grane" lub listę przebojów którą grają ...
-
Utwór w języku francuskopodobnym, ze słowami pojawiającymi się w teledyskuWczoraj widziałem na Vivie/Esce/4fun kawałek gdzie głównym motywem była jakaś dziewczyna w ujęciu raczej artystyczno-tanecznym, ...
-
Link: http://oddshot.tv/shot/synkat-2016010220462577Interesuje mnie muzka w tle [oddshot.tv]
-
pierwszy utwór?[youtube.com]
-
Eska TV: Fresh Mix, 29 grudniaSiemaneczko :D Pytanie odnosi się do ostatniego Fresh Mix'a z Eska Tv z dnia 29 ...
-
Motór (2005)[youtube.com] od 2:23 - 2:50, tekst dość łatwo zrozumieć, próbowałem wpisywać w google ale wyników ...
-
co to za piosenka (z donate)[twitch.tv] 1:03:04 - co to za piosenka z donate ?
-
pomocy ;)Witam potrzbuje pomocy z rozpoznaniem muzyki elektronicznej. Proszę się skupić na pierwszych sekundach filmiku ponieważ ...
-
Czarno- BiaŁy TeledyskSzukam piosenki, którą usłyszałam jakiś czas temu w krakowskim Housie. Śpiewa ją czarnoskóry chłopak ...
-
Rosyjska, lub rumuńska pisoenka... Błagam o pomoc...Witam ostatni słyszłałem bardzo fajną pisosenkę. Była ona w języku rumuńskim lub rosyjskim. Nagrałem kawalek ...
-
co to za filmikco to za filmik od 0.11 do 0.19 z tymi tańczącymi murzynami [youtube.com]
-
Szuka piosenki z klimatu latynoA konkretniej piosenki z radia. Z gatunku latyno w klimacie piosenek na mundial. Pamietam ze ...
-
Szukam piosenki z męskim wokalem klimaty Smooth Jazz (+próbka z mp3)Poszukuję piosenki podobnej do tej w załączniku. Rytm, prędkość praktycznie identyczna, instrumenty także. Pojawiał się ...
-
pewdiepie outroproszę o nazwę piosenki z końca filmiku 9 minuta 56 sekunda [youtu.be]
-
Proszę pomóżcie! szukam od miesiąca rosyjskiej piosenki!Niedawno w radiu usłyszłam bodajze rosyjska piosenke, spiewa ja kobieta, chyba sa tam slowa grimko, ...
-
Piosenka klubowa lata 2007-2010Siema. Szukam piosenki klubowej z gatunku house. Bardzo rytmiczna. Wydaje mi się że ma ponad ...
-
Remix Technotronic - Pump Up The JamNigdzie nie mogę znaleźć tego remixu. Pomożecie?
-
Teledysk rap scena w siłowniWitam, poszukuję teledysku i piosenki rap w której nie pamiętam dokładnie ale czy na początku ...