-
Co to za gwiazda ?Jak nazywa się gwiazda, która wczoraj śpiewała na sylwestrze w Katowicach (Sylwester z Polsatem- zdjęcie ...
-
Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułów trackówWitam, proszę o pomoc, czy w podanym filmiku [youtube.com] leci więcej niż 1 track i ...
-
TVP2: Sylwester z dwójką 2015/2016 - Katarzyna StankiewiczWłaśnie przed chwilą oglądałam sylwester w dwójce i akurat występowała Katarzyna Stankiewicz ze swoim zespołem. ...
-
Polsat: SkazaneLink do reklamy : [youtube.com]
-
szukam tej biesiady - filmik do odsluchania[youtube.com]
-
Występ ze złamaną nogą - kto to był?Witam. Ostatnio swoje urodziny obchodziła Kim Wilde i w związku z tym zacząłem wspominki na ...
-
Czwórka/muzo.fm/głos podobny do Ne-yoMęczy mnie strasznie od kilku dni, chciałabym posłuchać, ale nie wiem co to... głos podobny ...
-
Piosenka po francuskuSzukam piosenki śpiewanej po francusku przez młodą dziewczynę, która wystąpiła w filmie gdzie grała ...
-
Piosenka z motywem pararara...Śpiewa kobieta. Piosenka trance. To jest ta piosenka: [youtube.com] - jaki tytuł?!
-
Hey szukam kawałka z filmiku youtubebędę wdzięczny za pomoc 43 sekunda Filmik tutaj [youtube.com]
-
Piosenka z piłki ręcznejCo to za piosenka [ipla.tv] Minuta 10:10.
-
Co to za piosenka? Od 6:07[youtu.be] Proszę o pomoc!
-
Nieznany nr 2 z lat 70'Może ktoś rozpozna zespół i tytuł tego fragmentu nagrania
-
co dwie głowy to nie jednaCześć od dłuższego czasu mam problem z ogarnięcia nuty co mi chodzi po głowie ...
-
Pepe vs Getafe ft. SkorzaPepe vs Getafe ft. Skorza co to za piosenka w tle? [youtube.com]
-
Utwór z filmiku Martina Stankiewicza[youtube.com] najlepiej słychać ten utwór w pierwszych trzech sekundach filmu, jednak w dalszej części też ...
-
Polski utwór Hip-hop/ Rap. Opowieść o jakiś ludziach, których historia jakoś się łączy potem.Poszukuję polskiego utworu z gatunku hip hop lub rap. Dość stary. Cały utwór był opowieścią, ...
-
Co to za piosenkaChciałem się spytać co to może być za piosenka. Ona nie jest jakaś z tych ...
-
Identyfikacja audio z załącznikaAudio pochodzi z filmu z youtube. Została wycięta tylko ścieżka dźwiękowa bo treść filmiku mogłaby ...
-
Czy ktoś zna tą nutę?Ostatnio na komputerze znalazłem część piosenki jednak nie znam jej tytułu, czy mógłby ktoś pomóc?
-
Muzyka DiDżej Mieteka Ciebie nie maWitam, tak jak w opisie potrzebuje tej muzyki całej a nie tylko demo, nie wiem ...
-
jaka to muzyka z filmiku youtube ?[youtube.com] jaka to piosenka od 3:00 ?
-
Nieznany 3 z lat 70' CountryPodobnie jak w poprzednich-może ktoś zna?
-
Co to za piosenka?[www77.zippyshare.com] Co to za utwór ? Podobno jest to remix muzyki z Ojca Chrzestnego
-
Prosze o podanie tytułu tego utworu 1:26:00[www2.zippyshare.com]