-
Co to za muzyka od 3.50minuty?Czy ktoś wie co to za muzyka która zaczyna się od 3.50 min w tym ...
-
Szukam utworuTeledysk z lat 80 lub 90 w którym jak dobrze pamiętam maszerują wojska(zsrr).I jedyne słowo ...
-
Znacie tytuł tej piosenki bułgarskiej? (NAGRANIE)Znacie tytuł tej piosenki ?
-
Szukam piosenki klubowej z nagraniaWitam, poszukuje piosenki z nagrania. Z gory dziekuje [www83.zippyshare.com]
-
Piosenka z radiaSiema , szukam piosenki śpiewanej przez mężczyzna w języku POLSKIM. Ostatnio można ją usłyszeć w ...
-
lata 90Co to za melodia pomiędzy 19.22 - 22.26? jakieś propozycje? [youtube.com]
-
Muzyka z radiaWitam co to za utwór, często leci w radiu jak jadę busem i nurtuje mnie ...
-
Szukam piosenki w której teledysk wyglądał tak.Ona była blondynką, przykręciła mu kapcie, on ją przykleił do klamki, zamiast pierścionka zaręczynowego był ...
-
Instrumental cover, co to za utwór?Jest to cover jakiejś znanej piosenki o czym dowiedziałem się ostatnio, lecz niestety nie pamiętam ...
-
Prośba o identyfikacje.Proszę o identyfikację piosenki z załącznika. Z góry dziękuję. PS. Niestety jest to już końcówka utworu, więcej ...
-
Letni hit, saksofonLetni hit nie wiem którego lata, rozpoznawalne solo na saksofonie, w teledysku dziewczyny są na ...
-
http://www94.zippyshare.com/v/K3gzpTrN/file.htmlnutka z 00:25 [www94.zippyshare.com]
-
Jak nazywa się ta modelka/aktorkaZależy mi żeby poznać imię i nazwisko tej aktorki/modelki. Chcę komuś udowodnić że wkręca mnie ...
-
SZUKAM PIOSENKIFragment w załączniku. Mam nadzieje że ktoś bedzie wiedział co to za piosenka
-
Co to za remix Explode ?Tak jak w pytaniu szukam remixu Explode z tego filmiku [facebook.com]
-
Poszukuję utworuWitam, poszukuje tego oto utworu. [www46.zippyshare.com]
-
Jaki jest tytuł tego utworu?Witam . Czy mógłby mi ktoś podać tytuł tej piosenki i wykonawce? [youtube.com] FRAGMENT ...
-
Utwór ( TECHNO - TRANCE ) w którym w tle słychać strzelanie z bata i jęk kobietyWitam Z dawnych lat wpadł mi w ucho utwór w którym podkład jest elektroniczny ( Techno ...
-
zna ktoś duszą wersje tej nuty do 16 minuty ?[youtube.com]
-
Muzyka z filmiku na youtubeLink: [youtube.com] 0:02-0:32 W komentarzach nikt nie podał jak do tej pory, korzystałem również z programów do ...
-
Idol (2015)[cda.pl] kojarzy ktoś melodie z 106 minuty? :)
-
kto pomozenie jestem dobry z angielskiego wiec moge troche zle napisac piosenka z lat 90 w ...
-
Czy ta piosenka była w jakimś filmie a jeśli tak to w jakim?witam wie ktoś może czy ta piosenka była w jakimś filmie a jeśli tak to ...
-
Co to za piosenka którą znalazłem przyapdkowoJest to utwór Empire Of The Sun - Walking On A Dream w mixie niby ...
-
Ekipa z warszawy summer camp: odc.1, od 23:48Szukam nazwy piosenki od 23:48 minuty oto link [vshare.io]