-
Nutka z youtubeWitam,poszukuję piosenki która zaczyna się od 6:11,Link z filmikiem : [youtube.com] Dziękuję i Pozdrawiam :)
-
Na Wspólnej, odcinek 2179Witam, jak nazywa się tytuł piosenki granej od 10:35 jak Kinga z Michałem jadą samochodem? [player.pl] Pozdrawiam ...
-
Jaki to utwór? Google nie pomaga.Mam problem, nie jestem w stanie po słowach dotrzeć przez google do nazwy wykonawcy i ...
-
Jaka to piosenkaJaki to wykonawca
-
Byl taki teledysk na YTW ktorym wystepowala taka ladna dziewczyna z tatuazem na ciele i siedziala przy kompie w ...
-
Jak nazywa się oryginalna wersja TEJ piosenki?Chodzi mi o oryginalny tytuł piosenki, która jest poniżej. Jest to po prostu nowsza wersja ...
-
Utwór z radia ParadaWitam. Proszę o pomoc. W radiu Parada leci początek świetnej wiązanki rockandrollowej... Zapowiadana jest Rockandrollowa ...
-
od 10 sekundy[facebook.com]
-
Może ktoś kojarzy co to za utwór...Będąc dzisiaj na meczu nagrałam kawałek który mi się ogromnie podoba. Ja wiem że odgłosy ...
-
Muzyka słyszana w szkole, nie mogę jej nigdzie znaleźćCześć, kilka razy w szkole puszczali u nas na przerwie pewien utwór, postaram się go opisać ...
-
Poszukuje tytułuCo to za nuta? [www79.zippyshare.com]
-
pomocy[jbzd.pl] Od drugiej sekundy do piątej, tak zaczyna się jakiś bicik, tylko jaki? :)
-
Muzyka z filmikuChciałbym znać nazwę utworu z tego filmiku. z góry dziękuję ;) [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku na youtube (trap?)[youtu.be] ktos moze wie co to za kawalek? z gory dzieki za odpowiedz
-
KSW - muzyka w tleWitam.. Czy ktoś z was wie jak nazywa się muzyka która leci w tle podczas ...
-
Piosenka Amazing Grace[youtube.com] oto w linku cały utwór. Ja potrzebuje tytuł od 0:00 do 0:30 ...
-
Proszę o pomoc z utworkiemszukam tytułu pierwszego utworu [hearthis.at]
-
Co to za muzyka ?[youtube.com]
-
Zna ktoś tytuł tej muzyki ?[youtube.com]
-
Co to za nutka ?zna ktoś może ? [youtube.com]
-
Muzyka aa filmikuLink -> [facebook.com]
-
Kto to wykonuje?Chodzi mi o pierwszy utwór w tym video? [youtube.com]
-
TVP1: Mecz Polska-Belgia, siatkówka mężczyznszukam nazwy piosenki z meczu , chodzi mi o utwór od 21:38 :) [sport.tvp.pl]
-
Piosenka z top 50 fun fit&danceProszę o pomoc! Nie znam wykonawcy ani tytułu piosenki leci teraz często na 4 fun ...