-
Witam co to za nutka od 1.20 ?[youtube.com]
-
Utwór z filmiku (metal po niemiecku)Witam. Prosiłbym o wskazanie tytułu i/lub nazwy zespołu wykonującego ten utwór: [youtube.com]
-
Wiecie co to za piosenka?od 27:10 [youtube.com]
-
Opel vectra C lub Astra H w teledysku lata 2002-2006Witam, Poszukuje dosc starej piosenki z czasów gdy na MTV leciała tylko muzyka. W teledysku jest ...
-
#SWAG co to za nuta ;d ?Tekst : Kiedy robie beng beng moj gun robi to samo. Rano licze se kesz, ...
-
Tajemnicza melodiaWitam! Na płycie "Porozumienie ponad podziałami" zespoły "Kazik na Żywo" znajduje się ukryta piosenka. I ...
-
Co to za szybki utwór w stylu zespołu Dragonforce?Chodzi o fragment od 1:12 do 1:21 z tego filmiku: [youtu.be] Być może to Dragonforce. W komentarzach ...
-
energy2000 - tytułWitam, zamieszczam kawałek seta w załączniku.
-
Discovery HD ShowcaseDawno temu, kiedy to wprowadzano discovery showcase hd pojawił się taki spot [youtube.com] z tym, że w ...
-
Szukam utworu - mam nagrany, ale nie wiem jaki jest tytuł, ani jaki to rodzaj muzykiWitam. W załączniku nagranie kawałka, chciałbym prosić o tytuł oraz rodzaj muzyki (oczywiście wiem że ...
-
Piosenka hardstyle?Prosze o rozpoznanie zanuconej piosenki ;)
-
Spot siatkarek ręcznych na TVP sportWitajcie, na streamie TVP sport w Internecie w przerwach między meczami naszych siatkarzy leciał spot ...
-
Dove: Men + Care, Makes A Man StrongerCo to za muzyka (tytuł) [youtube.com] Zależy mi na tytule tej muzyki, bardzo mi się podoba
-
nazwa piosenki[i.4cdn.org]
-
Muzyka z filmu z YouTube[youtube.com] Szukam muzyki, która leci w tle tego filmiku. Z góry dzięki za pomoc. :)
-
StudniowkaZnacie pierwsza nutke z tego nagrania? [echodnia.eu]
-
Zna ktoś tą muzyke ?[youtube.com]
-
Studniowka x2Znacie ta nutke co leci od 3:28? [echodnia.eu]
-
Kto to spiewa rap dziewczynaCo to za piosenka
-
Zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
CO to za muzyka w 0.20 ?[youtube.com]
-
Nazwa utworu w tle[youtube.com]
-
Too long (?)Witam, poszukuję piosenki, która siedzi mi w głowie już dłuższy czas. Gatunek to rock, a ...
-
Co to za piosenkaZna ktoś tytuł tej piosenki? Fakt jakość słaba ale może ktoś rozpozna