-
Proszę pomóżcie z tym kawałkiem, nikt nie daje rady, chwała i czapki z głów temu kto da radęWitam, mam nadzieję, że pomożecie mi odnaleźć ten kawałek, wyciąłem go z filmiku ;d
-
PiosenkaNie mogę odnaleźć piosenki pamiętam tekst. Tekst następująco leci: A teraz śpiewamy wszyscy razem z nami ...
-
TVN Style: Magiel towarzyski, na końcuCześć! Mam ogromną prośbę, poszukuję nazwy piosenki, która leci na końcu programu "magiel towarzyski". Byłabym bardzo ...
-
Z Yt[youtube.com] 1:30
-
Piosenka z filmikuPoszukuję piosenki z filmiku z 0:35-0:47 [youtube.com]
-
Czy ktoś kojarzy tą muzykę z filmiku?[youtube.com]
-
TV Love: Muzyczny LOVE-mixWitam, wczoraj tj. 14.01.2016. leciała piosenka disco polo na stacji Love w wyżej wymienionym programie. ...
-
BBC Brit: Mistrzowie wielkiej piłkiCześć znacie może nutkę z reklamy tego programu ? Wielkie dzięki.
-
Muzyka z YTHej wiecie co to za nuta [youtube.com] Muzyka od 12:48 ? Pozdrawiam!
-
Co to za piosenka??witajcie, bardzo proszę o pomoc. co to za piosenka, którą śpiewa ta dziewczyna? Wiem, filmik ...
-
Pomocy!Sekunda 55 [youtube.com]
-
Nuty na koniec rundy[www7.zippyshare.com] [www7.zippyshare.com] [www7.zippyshare.com] [www7.zippyshare.com] [www7.zippyshare.com] [www7.zippyshare.com] [www7.zippyshare.com]
-
Szukam pięknej, rzewnej piosenki z lat 90. Pustynia,czarnoskóry piosenkarz, namiot, arab w tleWitam, od jakiegoś czasu dręczy mnie piosenka , którą uwielbiałam w młodości, to wolny, piękny ...
-
Bardzo podobnaWitam, szukam piosenki, przypomniała mi się i ciągle siedzi mi w głowie, jest bardzo podobna ...
-
Zna ktoś tą nutke co leci w 5.30 ?[youtube.com]
-
Co to za nutka w 1.25 ?[youtube.com]
-
Muzyka z kobząOstatnio często w pracy słyszę piosenkę, w której na początku słychać kobzę (o ile się ...
-
Nieznana muzyka z anime.Poniżej zamieszczam link do znalezionego intro kanału na youtube. Jest to zlepek różnych anime a ja ...
-
Witam co to za nutka ?[youtube.com]
-
Co to za piosenka?Szukam od dłuższego czasu piosenki, była na topie 'tak mi sie wydaje' jakies 6-9 lat ...
-
Niby Komendarek, ale czy na pewno?Witam. Nagranie, które zamieszczam pochodzi z płyty Sonda 2. Muzyka Z Programu Telewizyjnego. Niby wszystko pięknie opisane ...
-
Muzyka z filmiku na YT (vines)[youtube.com] Potrzebuje tytułu piosenki z 0:46 .
-
Czy ktoś zna tytuł nutki od 1:26 ?[youtube.com]
-
jaki to remix Stromae? link do yt[youtu.be] Bede wdzieczny za nazwe tego remixu, szukalem sam ale nie moglem znalezc Dzięki
-
Ktoś zna ten remix???Nigdzie nie mogę znaleźć tego remixu. Jest to wycinek z całej piosenki, z tymże w ...