-
piosenka z viva.tvWitam :) wczoraj tj. 16.01.2016 miedzy godzina 15 a 16 w pizzerii leciały piosenki z ...
-
Nutka z TwitteraZna ktoś tą nutke? [twitter.com]
-
Znana piosenka proszę o pomocWitam ;) mam prośbę od paru dni przesladuje mnie myśl ze nie mogę przypomnieć sobie ...
-
Love sweet loveWitam mam pytanie o piosenke której tytułu nie pamiętam, a jedynie teledysk . Na teledysku ...
-
czy to jest remix: Michel Telo - Ai Se Eu Te Pegojeśli tak to jaki, bo nie znam od 3.10 do 5.00 [youtube.com] a może ktoś zna ten ...
-
prosze o pomoc w rozpoznNiu utworuWitam, prosze o pomoc w rozpoznaniu utwworu ktorego nagranie (niestety bardzo krotkie i slabej jakosci) ...
-
Muzyka z reklamy LidlaSzukam muzyki z najnowszych reklam Lidla. Pojawia się ona i w reklamach radiowych, i telewizyjnych, ...
-
co to za piosenka?1- od 0,25 [youtube.com] 2- [youtube.com]
-
Piosenka techno ze słowami "When you will come, insanity" lub podobnymi.Tak jak w temacie, szukam piosenki prawdopobnie jakieś techno/dance/bass drop gdzie przewijają się słowa podobne ...
-
Adrianna Serwach: Mini Room Tour, od 1:47[youtube.com] Wie ktoś co to za piosenka od 1:47?
-
Germany Travel: Wish you were here, See YouNutka wpadła w ucho, chciałbym się dowiedzieć czy jest coś więcej, niż ten urywek z ...
-
Piosenka z 0.52 , 1:15 oraz 3:03? :) z góry dzięki![youtube.com]
-
Muzyka w tle[youtu.be] Jak się ten utwór w tle nazywa??
-
Piosenka z lutnią w refrenie (czarno-biały teledysk). W tytule podobno jest słowo "b@&%h"Jak w tytule teledysk jest czarno biały. W teledysku siedzi kobieta na samochodzie przychodzi mężczyzna ...
-
Muzyka z teledysku w którym przez miasto toczy się ciastko?Witam, pamiętam kiedyś na komputerze miaałem zapisana piosenke, z dwa lata temu, kategoria raczej muzyka ...
-
Piosenka usłyszana w klubie.Witam, posiadam kawałek utworu nagrany i wrzucony na yt. Tylko niestety nie potrafię dojść do ...
-
Szukam starej piosenki rockowejWitam. Poszukuje dosyć starej piosenki rockowej, której słuchałem, jak byłem bardzo młody. Z tego, co ...
-
Autostopem na Kołymę - Magadan (odc. 35)Co to za bit od 9:50 ? [youtube.com]
-
Banshee "Farbowanie włosów"[youtube.com] proszę o tytuł piosenki od 00:33
-
HBO: Styczeń 2016[youtube.com]
-
co to za utwór ? proszę o tytułWitam . Niedawno w radio usłyszałem dość fajny instrumentalny utwór . Udało mi się ...
-
Tytuł piosenki?Co to za piosenka? Chyba country? Lata może 50? 60? Sinatra? Dean Martin? Zaczyna się od ...
-
Co to za piosenka[youtube.com] chodzi mi o początek filmiku i o końcówke od 6:58 bardzo prosze o link do niej ...
-
Co to za muzyka ?[youtube.com]
-
Piosenka z filmiku YTProszę o pomoc w znalezieniu tytułu piosenki z fragmentu zaczynającego się od minuty 4:20 w ...