-
Kilka piosenekWitam kojarzy ktoś któryś z utworów ? :D
-
co to za nuta? kojarze teledyskmuzyka klubowa, teldysk krecony w klubie w teldysku przewijają się postacie przebrane na smerfa, różową ...
-
Polski hip-hop, "w moim mieście"Witam. Słyszałem dzisiaj dosyć głośno puszczany utwór przez jednego z sąsiadów i nie daje mi ...
-
trudny utwórkto rozpozna coś z tego szumu
-
Piosenka[youtube.com] Jaki tytuł piosenki z momentu 4:45?
-
Co to za muzyka?nagrałam dyktafonem w radiu ktoś rozpoznaje?
-
Zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
Stary kawałek do breakdance (okolice 2000 roku)[www72.zippyshare.com] Zgrałem ze starej kasety, którą odkopałem po 14 latach. Za dzieciaka słuchaliśmy tego z kumplem ...
-
Co to za piosenka[facebook.com] Zaczyna się 10:55
-
Tytuł piosenkiChodzi mi o taka piosenkę - zwrotkę śpiewa facet, a refren kobieta, drze się i ...
-
jaka to piosenkaJaka piosenka leci od około 3:16 [youtube.com]
-
Mixy z sexika Dj Hazela[www88.zippyshare.com] 00:04:20 00:34:15 1:06:00 Proszę o dokładne nazwy remixów
-
Co to za piosenki? Secik DJ Hazel[www84.zippyshare.com] 00:34:30 00:45:50 00:52:00 co to za nutki?? zależało by mi na szybkiej odp
-
Szukam tytułu i wykonawcy 90s DanceChciałbym zidentyfikować tytuł oraz autora utworu, niestety nagranie z kasety więc jakość słaba. Proszę o ...
-
Zilion Club - 21 urodziny klubu FAstCo to za nutka od 2.08? [youtube.com]
-
SpitFire - PUMPING czyli Rosyjska R@&%#$@$%A 2014 ! Vol.1 .mp3Witam, szukam kawałka z 01:15. [www42.zippyshare.com] Z góry dzięki za pomoc.
-
poprosze nazwy nutek z 17:20 i kawalek po nim :))) moze ktos rozpozna[www105.zippyshare.com]
-
Na dobre i na złe: odc. 619 i 620, napisy końcoweCzy mógłby ktoś znaleźć nazwę piosenki z Na Dobre i na Złe? Odcinek 619 oraz 620 ...
-
Przyjaciółki: odc.43, od 27:00, Inga rozmawia z Szymonemszukam melodii z 43 odcinka . Dokładniej to od 27 minuty gdy Inga rozmawia z ...
-
Co to za piosenka z filmikuSiema, poda mi ktoś może tytuł piosenki z tego filmiku : [youtube.com] zaczyna się własnie w ...
-
muzyka z intro[youtube.com] witam, poproszę o tytuł muzyki z intro, dziękuje z góry! :)
-
Jak nazywa się utwór który usłyszałem w croppie ?16 stycznia w croppie usłyszałem utwór z ktorego jedyne slowa jakie zdazylem zapisac to "tommorow ...
-
Czy ktoś mógłby mi pomóc i powiedzieć co to za piosenka?[vine.co] ponad tydzień szukam już nazwy tej piosenki, byłabym wdzięczna za pomoc
-
Muzyka z VIVY!!Witam chciałbym się dowiedziec jak sie nazywa piosenka która się zaczyna na czerwonym tle piosenka ...