-
Muzyka z filmiku na youtubeWitam. Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć co to za piosenka w 2:25???? [youtube.com]
-
Proste pytanie, co to za utwór coverowany na yt.Pytanie myślę że proste ale kawałka nie słyszałem od lat a szukając info o modelu ...
-
jaki jest tytuł remixu: I love Poland od 0-15s.[youtube.com]
-
Piosenka z youtube'a - Red Lipstick MonsterWitam. W linku poniżej w 00:00-00:10 oraz 07:26-07:46 jest puszczona pewna piosenka. Czy ktoś może ...
-
zna ktos nutke od 51:25 do 54:20 ??[www95.zippyshare.com]
-
poszukuje piosenki według opisu :)pamietam troche z teledysku, śpiewa ją czarnoskóry mężczyzna w garniturze z kapeluszem na głowie, ...
-
Muzyka z youtubeCo to za nuta od 1.18? A ta od 3.47? [youtu.be]
-
jak nazywa się nutka z 3:00 tego filmiku? ;)[youtube.com]
-
co to za nutka w radiu leci ?[youtube.com]
-
piosenka z filmikujak sie nazywają te piosenki z filmiku od początku do 2.13 [youtube.com]
-
Zna ktoś nazwe tej piosenki? nagrałem ją jak podwoziła mnie nieznajoma ;) Proszę o POMOC szybkąJest porządne yebnięcie xD
-
co to za nutka w 1.00 ?[youtube.com]
-
Muzyka z hali Ergo Arena na meczu Dania - CzarnogóraCzy ktoś wie co to była za piosenka, która leciała dość często w przerwach meczu, ...
-
Muzyka z hali w Krakowie podczas odbywanych tam Mistrzostw Europy w piłce ręcznejWedług mnie jest to bardzo znany kilkunastu letni radiowy przebój zagraniczny. Refren był odtwarzany wielokrotnie ...
-
Youtube[youtube.com] od 1;39 slychac wyraznie i tak miejscami. wydaje mi sie ze skads to znam ale ...
-
Na dobre i na złe: Odc. 621, napisy końcoweChodzi o końcową piosenkę, jak lecą napisy
-
Yo. Znacie MoŻe TytuŁ Nuty Spod Bitu Na PoczĄtku ?[youtube.com] PAMIETAM TYLKO ZE BYLO PARU CXZARNYCH NA JAKIMS KONCERCIE (NA KLIPIE) I REFREN BRZMIAŁ ...
-
PoczĄtek Tego KawaŁkaChodzi dokładnie o nazwę piosenki, która znajduje sie w tym kawałku: [youtube.com] [0:00 - 0:26]
-
Co to za muzyka w tle? (chyba electro house)[soundcloud.com]
-
Co to za piosenka?to za piosenka , w stylu pumped up kids foster the People ,chyba ostatnio ...
-
kawałek- tytuł ?[youtube.com]
-
Nie pamiętam tytułu pewnej piosenkiWitam, Parę lat temu (jakieś 6) leciała na MTV czy VIVA (albo tego typu programie) piosenka, ...
-
witam co to za nutka ?[youtube.com]
-
Tytuł piosenki i zespół?Teledysk, w którym jest dziewczyna i łysy chłopak, jadą rowerami, a potem śpiewają (oboje śpiewają) ...