-
Co to za utwor?[youtube.com] co to za piosenka 0:00-2:00?
-
Zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
Identyfikacja utworu.Zwracam się z prośbą o identyfikację.
-
Bardzo proszę o pomoc, pilne!Czy ktokolwiek cokolwiek może mi powiedzieć coś o muzyce z tej reklamy? Albo może jest ...
-
Znacie może jakieś muzyki, piosenki ''Arabskie'' z damskim głosem.Tak jak w treści poszukuję muzyki,piosenki arabskiej z damskim głosem podsyłajcie mi może znajdę :/
-
Witam pytanko co to za nuta?Prosze o odpowiedz ;)
-
Co to za melodia[youtube.com] Ktoś zna może tą melodię od minuty 3:16?
-
CO to z 2.18 ?[youtu.be]
-
Czy zna ktoś ten utwór?Witam, szukalem od dawna tego kawałkuuu :) Niestety nie znam tytułu ani wykonawcy, ponizej dam ...
-
Muzyka z 1.07 minMuzyka z 1.07 min [youtube.com]
-
Piosenka w tle filmiku[youtube.com] jaka piosenka leci w tle od 0:47 do 1:01?
-
Pitbull. Nowe porządki. Główny motyw Łukasza Targosza.[youtube.com] od 0:16, jaki jest tytuł utworu??? nikt nic nie wie, pomocy :)
-
Reklama Microsoft - Windows 10 NFL Fan UpgradeSzukam piosenki, która została użyta w tej reklamie systemu Windows 10 [url][youtube.com]
-
Muzyka z filmikuWitam. Poszukuję nazwy kawałka, który zaczyna się od 10:30 [youtu.be] Za pomoc z góry dziękuję!
-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
Nutka z Speed clubuSzukam nutki z linka [youtube.com] ?
-
Szukam muzyki - hiszpańska fiesta, trąbkaCześć. Gdyby ktoś mógł mi pomóc, byłbym baaardzo wdzięczny, szukam jej od kilku lat! Tutaj dostępny kawałek: ...
-
Co to za utwór?siemanko, szukam pomocy w odnalezieniu tego utworu, który słychać wyraźnie w tym filmiku od 03:10 ktoś ...
-
Jak się nazywa ta piosenka ( syntezator z gitarą)Szukam piosenki ggdzie była melodia prawdopodobnie z synezatora a w środku była gitara elektryczna (try ...
-
Scorpions - LoreleiCzy ktoś wie z jakiego wcześniejszego utworu pochodzi ta melodia. Na pewno ją już słyszałem ...
-
teledysk z cygankamiKojarzy ktoś piosenkę po opisie teledysku, piosenkę słyszałam bardzo dawno z 5 lat temu albo ...
-
Adrian93 Poszukuje, i prosze was.Hejka ludzie, od 10lat ponad szukam tej piosenki, jest ona po francusku, spiewa ją kobieta ...
-
Muzyka z centrum handlowegoCześć, Wczoraj słyszałem w centrum handlowym utwór w którym był motyw przewodni mniej wiecej jak ...
-
Co to za utwór.Jak nazywa sie ten utwór. Od. 1.00 do. 2.43 [m.youtube.com] Prosze o podanie nazwy tego utworu jesli ...
-
nutka z mixow proszę o pomoc[youtu.be] 1:35 prosze o pomoc