-
Muzyka z filmiku na youtube[youtube.com] Od min. 12.49 do 12.56 Tak wiem, że jest to przerobione. Chcę tylko muzykę która leci ...
-
Piosenka z lat 80' "hajer and hajer"Szukam znanej piosenki, którą wczoraj usłyszałem na Globach, a dokładnie między przerwami w transmisji. Co kilkanaście ...
-
teledysk puszczony bez fonii w warszawskim autobusieZaintrygował mnie klip podczas jazdy autobusem - bez opisu, bez głosu. Zespół z długowłosym wokalistą ...
-
piosenka w indiańskim stylu, eurodanceSzukam tytułu i wykonawcy takiej oto piosenki: śpiewa ją kobieta po angielsku, a refren śpiewają ...
-
Co za remix Calvin Harris ?Co to za remix Calvin Harris How Is My Love ? [www95.zippyshare.com] Zaczyna się od 16 minuty Jak ...
-
co to za polska piosenka z radia mazurskiego??[www48.zippyshare.com]
-
co to za polska piosenka z radia mazurskiego??[www66.zippyshare.com]
-
Stara piosenka z radiaWitam, po glowie od kilku lat chodzi mi po glowie melodia z pewnego utworu, bardzo ...
-
co to za polska piosenka z radia mazurskiego??[www66.zippyshare.com]
-
Nowy Renault: Chór dzieci w afrykańskich klimatachOd pewnego czasu w Rmfmaxxx, leci reklama nowego Renaulta, gdzie w trakcie przez jakieś 3-4 ...
-
co to za piosenka disco polo? prosze o pomoc[www66.zippyshare.com]
-
Szukam piosenki z Refrenem "to night" .Piosenka chyba jakaś niezbyt nowa, BARDZO popularna leci w radiu. Głos wykonawcy pomiędzy Michealem Boltonem a ...
-
Remix nutka do znalezieniaMam tylko kawałek piosenki. Potrzebuje tego Remixu. Dziękuje za pomoc.
-
Piosenka Davida GuettyWitam, szukam takiej piosenki (Wiem że jest ona na 100% Davida Guetty, ale niestety nie ...
-
Kawalek z energy2000Witam szukam kawalka z koniec 2015 pocz 2016??, w refrenie wystepuje slowo Hallelujah spiewa to ...
-
Szukam piosenki z teledysku :)Witam. Poszukuje piosenki, ale pamiętam tylko teledysk. W teledysku facet niósł dziewczynę na rękach i ...
-
Coś z gatunku epic music.Witam. Posiadam fragmant utworu,którego tytuł bardzo chciałbym poznać. [www52.zippyshare.com] Pozdrawiam.
-
tytul? :)[instagram.com]
-
Co To Za Piosenka?Szukam jej już bardzo długo i nic nie moge znaleźć, może wy znacie?
-
zna ktoś?jest tu tylko króciutki kawałek ale może ktoś kojarzy z jakiej to piosenki?
-
zna ktos tytul?:)[instagram.com]
-
Utwór z filmu "Człowiek zasad"Witam poszukuje tytułu utworu granego w klubie w filmie "Człowiek zasad". Dodaję plik dźwiękowy z ...
-
Co to za piosenka?Słyszę takie słowa jak: "always" "do it" "when" "find me?" "every single" ale nie jestem ...
-
Czy ktoś zna tytuł piosenki z tego filmiku[facebook.com]
-
Piosenka typu Francuzka ale nie jestem pewien. (Z damskim Vocalem)Szukam muzyki typu Francuzkiego ale, nie jestem pewien na refrenie jest tak jak by ''Ma ...