-
pilna pomoc w tytule[www116.zippyshare.com] witam szukam piosenki radiowej której początek zanuciłem w nagraniu z góry dziekuje heh wiem ...
-
Piosenka z klipu. Dosyć szybkaZ klipu pamiętam że kilka czarnoskórych facetów jedzie starymi motorami przez pustynie lub coś podobnego. ...
-
Teledysk;kortarz, boks, transwestyta, ring, trąbaczeSzukam piosenki, gdzie korytarzem idą ludzie- dziewczyna bokser, transwestytka, pozniej jest ring i starsi mężczyźni ...
-
Szukam piosenki z radia 7 ktora leciała gdzieś o 8.00 rano 2.02.2016Szukam piosenki z radia 7 ktora leciała gdzieś o 8.00 rano 2.02.2016
-
Muzyka (chyba) z filmów sprzed roku 2000 - dwa fragmentyPanowie i Panie, mam dwa fragmenty utworów wykorzystywanych najprawdopodobniej jakiś czas temu w filmach. Software do ...
-
Remix Rihanny czy kogoś podobnegoZnana dość jest ta piosenka ale nie mogę sobię przypomnieć kto to wykonuje ale w ...
-
Radio Eskawitam szukam pilskiej piosenki rap rapuje gość o słowach pójdziemy do nieba ...
-
elektro nuta z ytSiema możecie mi pomoc w odgadnieciu nazwy tej nutki? [youtube.com]
-
piosenkaproszę o pomoc na początku piosenki słychać jakby kaszel (ech ech eche)
-
Co to za kawałekDajcie tytuł tego kawałka lub wypiszcie słowa po angielsku o czym ona śpiewa bo nie ...
-
Co to za muzyka?[youtu.be] Co to za muzyka od 30s?
-
Jutubowa lista kawałków #5[youtube.com] Startuje w 0:11 [youtube.com] Leci przez moment od 0:12 [youtube.com] Leci na początku. Link usunięty.Patrz pkt.1.8 Zasady korzystania z serwisu Zaczyna ...
-
Jutubowa lista kawałków #4[youtube.com] To chyba jakiś mix. [youtube.com] Zaczyna się w 4:38 [youtube.com] Leci przez chwilę na początku filmu. [youtube.com] Jak wyżej. Nie nie ...
-
Utwór z filmiku znajdującego się na YouTubeCześć! Czy ktoś z was jest w stanie rozpoznać utwór z tego filmiku [youtube.com] Konkretnie utwór ...
-
Muzyka z lidlaMam pytanie, wiecie jakie radio nadaje muzykę w sklepach lidl?? Można tam usłyszeć często ...
-
Może nagranie Wam coś pomoże ..Spiewa ja kobietę (wolna piosenka) nie znam kompletnie słów ,aczkolwiek przypuszczam że jest tak i'm ...
-
Keep on FallinPoszukuję piosenki, która miała w tekście "keep on fallin" ale nie pamiętam dalszego tekstu. Śpiewała ...
-
-
Jaka to piosenka?[m.facebook.com]
-
Piosenka z filmikuinteresuje mnie piosenka która zaczyna się w 20:28 z góry dziękuję [youtube.com]
-
Oryginalna piosenka z filmiku na fbWie ktoś może co to za piosenka w oryginale? ;) Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi ...
-
kojarze tylko teledyskHej, chodzi mi po głowie kawałek ale nie mam pojęcia jak on leciał. To była ...
-
Paris platynov książe uwodzenia[youtube.com] Nutka od 4:20 I nutka na samym końcu co leci na samym początku filmiku
-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
muzyczne radio godz 19:58 - 20:01poszukuje piosenki ktora leciala dzis w muzycznym radiu tuz przed godz 20:00