-
co to za piosenka?[www48.zippyshare.com]
-
Kojarzę teledysk, ale nie piosenkę.Muzyk ma trudne do zapamiętania nazwisko. Moim zdaniem pochodzi ze Skandynawii, albo z Beneluxu, może ...
-
Muzyka końcowa z filmu "Katyń"[youtube.com] Potrzebuję tytuł motywu końcowego, który zaczyna się od 10:40 na powyższym filmiku.
-
Jak nazywa się ta nutka od 0;10[youtube.com]
-
jaki jest tytul tej piosenki (po teledysku)Witam. Pamiętam że jakieś 2 lata temu wpadła mi w ucho pewna piosenka której ...
-
Co to za pIosenka w tle, od 3:00[youtube.com]
-
Jak się nazywa ten utwór? (łyżwiarstwo figurowe)Ten utwór trochę przypomina mi soundtrack z serialu animowanego „Sąsiedzi” („Pat i Mat”). Z góry ...
-
Witam co to za piosenka?Witam co to za piosenka?
-
one a more so kiss[youtube.com] z tego filmiku Nutka z przełomu 2010(staroć ale nie pamiętam tytułu) ;/ pozdrawiam
-
Dwóch mężczyzn w kolorowych garniturachHej! Szukam dość starego tytułu (lata 70 lub 80). W teledysku głównymi postaciami jest dwóch mężczyzn, ...
-
POMOCY!!! Szukam tej piosenki 5 lat I NIC!!!Cześć, poszukuje piosenki jednak znam tylko urywki teledysku, a wiec...Wielkie miasto! Na środku ulicy kobieta ...
-
Co to za kawałek 2:11-2:20[youtube.com]
-
Wie ktos co to za muzyka od 4:14?Dzieki za pomoc [youtube.com]
-
nie wiem co to za piosenkaChodzi mi o taka piosenkę - zwrotkę śpiewa facet, a refren kobieta, drze się i ...
-
Co to za piosenka? chyba nowa-Trwa prawdopodobnie niedługo- ma ok. 2 minuty, może mniej -Jest śpiewana chyba przez wokalistę i wokalistkę, ...
-
muzyka z radia festpiosenka ta leci zawsze rano nie wiem kto spiewa jak by ktos to znal bede ...
-
Co to za piosenka, błagam pomocy !~;(W teście jest coś tu " oooł aaaj ,ołaaj aaaj so hard ,so hard ,sooooo ...
-
Jak się nazywa ten utwór od 0:12?[youtube.com] Bardzo długo szukam tego utworu i nie mogę znaleźć tytułu.
-
Piosenka z ME 2016 ręcznaChodzi o piosenkę, która leciała przed meczem Francja-Serbia, gdy zawodnicy ustawiali się już do gry. ...
-
Co to za utwór[youtube.com] z góry dziękuje za odpowiedz.
-
Muzyka z MeczyHej wszystkim szukam tytułów piosenek puszczanych przez Dj w trakcie trwania meczów piłki ręcznej, na ...
-
Piosenka z ME 2016 piłka ręczna, link[ipla.tv] w 11 minucie dobrze słychać, dziewczyny śpiewające IIIIIIIIIIIII AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
disco polo z lat ok 80 90 tak mi sie wydajebył taki teledysk to była muzyka w rytmie disco chyba . zaczynał sie ze para ...
-
Muzyka z tego filmiku?[m.youtube.com] Wiem, że to Hatsune Miku ale nie pamiętam tytułu c; Z góry dziękuję za pomoc. ^^