-
zna ktoś?? :)Strasznie cieżko otrzymać odpowiedz co do tytułu oraz wykonawcy. :)
-
piosenki z radiasą w odpowiedziach
-
szukam tytułupiosenka z tego filmiku [facebook.com] na shazam nie udalo sie odnalezc
-
Koreańska piosenkaSzukam tytułu piosenki z poniższego filmiku.(Piosenka zaczyna się od 52:05) [youtube.com]
-
Czy ktoś zna tą muzyczkę ?Szukam tej muzyczki w bibliotece youtube ale nie mogę jej znaleźć, może ktoś zna ? ...
-
Filmik KukizaSiema. Szukam piosenki która leci w tle tego filmiku. [facebook.com] Gdzieś już ją słyszałem wcześniej, ale ...
-
zasłyszane w ciuchlandzieHej:) szukam piosenki, którą usłyszałam podczas zakupów, shazzam nie dał rady rozpoznać, skojarzyła mi się ...
-
Piosenka w tle6:03 - 6:46 Zna ktos moze piosenke ktora leci w tle? [youtube.com]
-
Nutka z Klubu C.C,Zna ktoś tą muzyke, bardzo mi zależy na tym [youtube.com] Pozdrawiam
-
Muzyka z filmiku Juli POMOCY[youtube.com]
-
jaka to piosenka ?a więc tak nie mogę znaleźć takiej jednej piosenki próbowałem już na midomi ale nic, ...
-
Muzyka ze sklepu RTV Euro AGDWitam,dziś będąc w sklepie rtv euro agd uslyszalem piosenke, kobiety głos podobny do głosu artystki ...
-
Jaki tytuł piosenki na filmikuWitam piosenka zaczyna sie 1:05 i trwa 5 sekund ale Panie i panowie szukam tytulu ...
-
Piosenka klubowa- w teledysku dziewczyna nagrywa telefonemSzukam piosenki klubowej, teledysk ma miejsce w jakimś klubie, na imprezie i na refrenie dziewczyna ...
-
Podkład muzyczny z reklamy[youtu.be] wiecie może jak nazywa się podkład muzyczny z tej reklamy? od dawna szukam z ...
-
Co to za nuta?Https://youtu.be/L4BiqZebHFc
-
Rosyjske Electro/Disco Polo? :DA więc mam fragment jakiejś muzyki, ale nie znam strony na którą mógłbym ją przesłać, ...
-
Z filmiku[youtube.com] Czo to ;3 ?
-
Teledysk ze stworkiem :)Szukam piosenki która ma podobny teledysk do tego: [youtube.com] Jest dziewczynka, potem kobieta i też spotyka ...
-
Adele remix hello1:40 do 4:20 chodzi mi o konkretny remix [www24.zippyshare.com]
-
nutka ze streamkaw refrenie jest coś tam sy love oaoao sy lvoe i jakiś tekst co chwile, ...
-
Witam co to za kawałek?Witam co to za kawałek?
-
Piosenka ze stand-up'uWitam, próbuję odnaleźć piosenke (zapewne dość starą) którą zaśpiewał Kacper Ruciński Link: [dailymotion.com] 27:51, pomimo wpisywania ...
-
Zarys teledyskuHej, poszukuję piosenki, już w sumie nie pamiętam melodii, ale jakoś tak siedzi w głowie ...
-
Pomocy :)Czy mógł by mi ktoś pomóc i podać tytuł tego fragmentu utworu. Żadna rozpoznawarka muzyki ...