-
Na teledysku gołębie dziobające w rytm muzykiTak jak wyżej, na teledysku były gołębie, które się ruszały w rytm bassów muzyki, muzyka ...
-
Witam kto zna? Prosze o odp. ;)Witam kto zna? Prosze o odp. ;)
-
Kabaret Hrabi: Pewien łysy pantak jak w tytule : [youtube.com]
-
-
Poszukuję piosenki, lecz pamietam tylko troche tekstu.Kiedys słuchałem piosenki, lecz nie pamietam nazwy. W tekscie było coś takiego "wezme basebolla i ...
-
Szukam piosenki lecz pamiętam jedynie teledyskNa teledysku widać ludzi którzy kręcą czymś takim jak pedały od roweru z taką różnicą ...
-
Co to za piosenkaWitam Wojtek Gola z Warshaw Shore dodał ostatnio na snapchacie filmik na którym słychać piosenkę ...
-
Fatalne przejęzyczenieWitam, jak nazywa sie piosenka w tle lecaca podczas dialogu w tle z fragmentu tego ...
-
śpiewa kobieta w teksie powtarza sie słowo goodbye niestety trwa ten filmik tylko 15 secktos zna może tą piosenkę [sqor.com]
-
Poszukiwana muzyka z filmu "Burleska"Poszukuje muzyki z filmu "Burleska" , w załączonym linku trwa ona od 0:01-0:09. Bardzo proszę ...
-
Piosenka ,znam teledyskposzukuję piosenki. W teledysku jest taka akcja... Dziewczyna jest prześladowana, dostaje wiadomości ze jest brzydka ...
-
Starszy kawałek z zdalnie sterowanymi samolotamijak w tytule, poza tym w teledysku była czarnoskóra piosenkarka i para ludzi którzy puszczali ...
-
Piosenka z imprezy.poszukuje piosenki, którą słyszałam tylko raz, nie znam tytułu. nie wiem czy to jakiś remix ...
-
piosenka z you tubeWitam [youtube.com] rozpozna ktoś od 7:58 do 9:25? :)
-
Łap bębenPytanie z gatunku bardzo trudnych, ale może cudem ktoś skojarzy. Piosenka klubowa z lat 90. ...
-
Pomóżcie odnaleźć piosenkę, która leci w tle.Piosenka w tle
-
warsaw shore summer camp urywka lub uposledzony rap ravgora glosnik[m.youtube.com] piosenka z glosnika. Leci również w warsaw shore summer camp w urywce i brzmi ...
-
Rozpozna ktoś cały set?[youtube.com]
-
2 LATA POSZUKUJĘ JEDNEJ PIOSENKI...POMÓŻCIE !!! BŁAGAM....Witam... nazywam się Mario... mam taki problem : Słuchałem raz z kumplem piosenki i ...
-
Zna ktoś może piosenkę,która zaczyna się w 10.12 minuty.[w952.wrzuta.pl]
-
Kojarzycie ?"nie wiem, nie wiem... ja się mogę obok ciebie budzić jakby w niebie..."
-
Muzyka z YTWitam!!! Znacie tytuł może tej nutki? [youtube.com] Proszę o pomoc :)
-
Jak się nazywa ta piosenka z filmu Blowka i Kaika?Poszukuje nazwy tej oto piosenki,ale nie znam nazwy,a bardo mi sie spodobała,prosze o pomoc,w razie ...
-
co to za nutka ?[youtube.com]
-
Co to za tytuł piosenki ...???Original to Narcotic Liquido ...