-
Piosenka z youtubeElo... Mam problem xD Szukam tej piosenki [youtube.com] z tego filmiku zaczna się w 5:30 ...
-
Co to za muzyczka?Co to za muzyka? [m.youtube.com]
-
co to za piosenkaWydaje mi się że to remix jakiegoś kawała z lat 60 niestety 2 dni szukania ...
-
pytaniePoszukuję piosenki. Usłyszałem ją jakoś na sylwestra. W teledysku występował czarnoskóry mężczyzna z bląd włosami ...
-
Szukam nutki z filmiku ;d[youtube.com]
-
Zna ktoś?Nagrałam jak w radiu leciało :p
-
Jak nazywa się teledysk z pomalowanymi na niebiesko i czerwono ludźmi?Siedem miesięcy temu na VIVIE zobaczyłam teledysk w którym blondynka i facet śpiewali oraz ...
-
Coś z EltonaWitam. Ostatnio trafiłem na ten filmik i w sumie nie mam pojęcia co to za ...
-
Co to za muzyka Zwiastun gry PURE[youtube.com]
-
Piosenka 2014 / 2015 teledysk facet w złocie ?Witam szukam piosenki która wyszła prawdopodobnie w 2014 albo na początku 2015 roku w teledysku ...
-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
Podkład z rapuWitam serdecznie nie wiem czy wybrałem dobrą kategorię jeśli nie to z góry przepraszam. Więc ...
-
Jak się nazywa ta piosenka ? *link*[youtube.com] od 1:40 do 1:47 ?
-
Szuka wykonawcyWitam szukam wykonawcy tego tekstu; Pierwsze chwile, rozkochani, miłością zaślepieni. Ona i on, czyli raj ...
-
Co to za nutka w 1.05 ?[youtube.com]
-
Co to z utwór?Poniżej znajdziecie link do filmiku na YouTube. W 4:59 minucie zaczyna grać piosenka, której nie ...
-
motyw z piłki ręcznejczy zna ktoś tytuł piosenki puszczanej często na meczach mistrzostw europy w piłce ręcznej, szczególnie ...
-
piosenka z teledysku zagranicznegoSzukam piosenki! W teledysku były dwa gangi motocyklowe, z jednego gangu wszyscy byli ubrani na ...
-
Prosze o podanie tytułu utworu zaczyna się 50: 50 i co to za remix.[www118.zippyshare.com]
-
co to za nuta?jak w pytaniu, co to za muzyka w dalszej części filmiku? [youtube.com]
-
Plus: Będzie latane, dronSzukam muzyki, która gra w tle tej reklamy: [facebook.com]
-
Znam tekst ale nie wyszukuje go w google, jaka to nuta?Polska nuta, tekst w refrenie leci tak: "Wszyscy wiedzą gdzie i kiedy będą stać, na to ...
-
Jak nazywa sie muzyka z kasety od 1:18 do 1:40?[youtube.com]
-
Piosenka ze złotym teledyskiemWitam poszukuje tytułu piosenki bodajże ze stycznia 2015 roku. Teledysk piosenki, w którym śpiewał mężczyzna ...
-
energy2000 - tytuł z seta TRAPWitam, potrzebuje dokładny tytuł. Czy dobrze kojarze? Tujamo - Who?