-
The Doors, Jefferson Airplane?Jaka muzyka gra pomiędzy 0.56 a 2.20? [youtube.com] Na pewno nie jest to to, co podają brytyjskie ...
-
POszukuje nuty z tego filmikuWitajcie może ktoś pomoże i powie mi jak nazywa się ta nuta z filmiku ? [facebook.com]
-
Nuta Davida Guetty ? ramix z perkusjąSzukam nuty którą słyszałem w klubie było to chyba BAD ? Davida Guetty .Musi to ...
-
Teledysk w bieszczadachSzukam piosenki disco polo, gdzie teledysk był nagrywany między innymi na zaporze solińskiej i w ...
-
Dziwna piosenkaPoszukuje nietypowej piosenki. Nie słyszałam całej, ale wydaje mi się że raczej nie miała tekstu ...
-
Piosenka z linku[youtube.com] od około 3:31
-
Remix "Can't Feel My Face"Co to za remix piosenki "Can't Feel My Face" z tego filmiku: [youtube.com] 00:00
-
Rytmiczny Instrumental[youtube.com] Poszukuję tej piosenki, leci do 5 sekundy :d Z góry dziękuję za pomoc :d
-
jaka to melodia/piosenka z tego filmiku[youtube.com] prosze o pomoc gdyz niewiem jak sie nazywa ta piosenka z tego filmiku a ...
-
Tytuł kawałka z filmu ytWitam. Poszukuję tytułu melodii który leci w tym filmiku [youtube.com] Niby w opisie jest podane "Gemini - ...
-
Zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
Szukam piosenki disco polo (nagranie)Słowa piosenki: "w których piszesz to, ja nie (pojmę tą radość?) cokolwiek ... , i zezłościj ...
-
Co to za piosenka?Witam, Szukam polskiej piosenki w której śpiewa młoda kobieta i w refrenie pada słowo "pies". Refren ma ...
-
Teledysk z 4fun fit and danceNa 4fun fit and dance leciał teledysk 3 dziewczyny tańczyły dla chłopaka a on siedząc ...
-
Tajemnicza piosenka z... Best Vines. Pomocy!!!Poszukuję piosenki, która leci mniej więcej od 0:20 w tym filmiku: [youtube.com] Jeśli ktoś rozpoznaje, bardzo ...
-
Nazwa nutki z seta Dj MercusaSiema, kojarzycie nutkę z 10 min ? [hearthis.at] Dj Mercus coś tam gada o jakimś ...
-
Co to za nuty?01Jak w temacie
-
Dość trudne poszukiwanie po słowach, dramatyczne jak piosenkaHej. Tak jak napisałem w tytule, chodzi o znalezienie piosenki po słowach, choć tutaj to może ...
-
Pomocy CO to za NUTA !!!!!!!!!!!!!ELo pomocy co to za nutka :O 1 i 2 proszę o nazwę ...
-
Piosenka z końcówki filmikuChodzi mi o ta która zaczyna sie 7:03 min filmiku. macie jakiś pomysł? [youtube.com]
-
Za pomoc będę wdzięczny :))Szukam piosenki z intra ...
-
tytuł tego remiksu[youtube.com]
-
Szukam pewnego utworu Deep House . Pomóżcie .Siemka , Poszukuje juz od jakiegos czasu utworu który brzmi prawie identycznie jak utwór Henry ...
-
Szukam teledysku!W teledysku znajdowała się dziewczyna w czarnych włosach z kremową bluzką i w czarnych leginsach. W ...
-
Utwór z infolinii nc+Witam. Dzwoniąc na infolinię nc+ pod numer 801 044 944 w oczekiwaniu na połączenie gra ...