-
Piosenka z Radia FestPiosenka z Radia Fest
-
Tytuł tej dubstepowej nutki od 3:50 ?[youtube.com]
-
Zilion Club - 21 urodziny klubu FAstJaki remix Memories w 1.54 do 2.20
-
Co to za nutaChodzi mi o piosenkę z minuty 1:39 [youtube.com] Może ktoś pomożę, prooooszę :)
-
Jutubowa lista kawałków #2Siema. Poniżej kolejna porcja kawałków z YT. [youtube.com] 1:06 - brzmi jak Spinning Around Kylie Minogue, ale to ...
-
Dziewczyna śpiewa, chłopak ją miksuje.Szukam filmiku z piosenką, w której w rogu morskiego/zielonego/niebieskiego pokoju siedzi dziewczyna z chłopakiem, ona ...
-
szukam piosenki z 3:03 tego filmiku ;)[youtube.com]
-
Co to jest za remix?strasznie podobają mi się niektóre piosenki z tego remixu, byłabym wdzięczna gdyby ktoś podał mi ...
-
elektro nuta z ytSiema moze mi ktos podac nazwe nutki z tego filmiku? [youtube.com]
-
Piosenka z meczu NBA[twitter.com] czy mógłby mi ktoś napisać jaka piosenka leci w tle? :) 'ooooo oooo ooooo' ...
-
jaka to piosenka?[facebook.com]
-
Zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
Utwory z pierwszej połowy lat 80-tych ?Witam. Ponownie zwracam się z prośbą w rozpoznaniu tym razem 5 utworów, (przypuszczam, że wszystkie ...
-
zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
Piosenkaie daje mi to spokoju więc napiszę tu- może ktoś skojarzy. Szukam teledysku gdzie jest ...
-
Z jakiego teledysku pochodzi ta scena ?Pilnie potrzebuję tytułu !
-
na koncu filmiku piosenka[youtube.com] 17:16 co to za piosenka
-
track z filmikuWitam. Prosiłbym o rozpoznanie pierwszej nutki z filmiku niżej. Z góry dziękuję :) [youtube.com]
-
Jakie piosenki są włączane w sklepie croppZnacie kilka piosenek włączanych w croppie
-
Kawalek Ice Cube w tle[youtu.be] zaczyna się od 8:45 jaki to tytuł
-
wokal jak u Natalii Przybysz, muzyka jak ragga / dubstepszukam kawalka gdzie spiewa dziewczyna wytyczne takie jak w tytule, jedyny fragment tekstu jaki znam ...
-
Piosenka czesto grana na zawodach narciarskich[youtube.com] melodie wyraznie slychac od 1:39:00 ciezko zrozumiec slowa ale moze ktos kojarzy
-
Proszę o pomoc w ustaleniu tytułu nagraniaCiekaw jestem tytułu z dołączonego nagrania, jakość kiepska , głównie jest to piosenka instrumentalna , ...
-
Mam pytanie dotyczące tej muzykiCzy znacie może podobną muzykę/nutę do [youtube.com] 1:04 Bardzo bym prosił o odpowiedź :/. Chodzi mi o ...
-
zna ktoś może tą piosenkę ?link=[facebook.com] nad filmikiem jest napisane What Penalties!!!!!! a filmik został dodany 10 stycznia o 19 10 (żeby ...