-
Dziś w croppie usłyszałem piosenkęWitam potrzebuje tytułu nuty w którym prawie co drugie słowo pojawia się słowo b@&%h teledysk ...
-
Muzyka w filmiku.Co to za muzyka [youtube.com]
-
Co to za nutka ?[youtube.com]
-
Jak nazywa sie ta piosenka?Zaczyna sie 13:13 [youtube.com]
-
Zna ktoś tą muzyke ?[youtube.com]
-
Poszukuje piosenki z ViVyWitam Poszukuje piosenki z wiwy zlowa lecialy mniej wiecej tak "die am ma press de ...
-
Muzyka z radiapiosenki są poniżej
-
Teledysk z blond dziewczyną na plaży - tytułFacet spotyka blondynkę na plaży, na początku daje jej piłkę, ona pisze coś na niej. ...
-
Co to za nutki?Witam, poszukuje takich oto kawałków; 1. [www61.zippyshare.com] 2. [www61.zippyshare.com] 3. [www61.zippyshare.com] 4. [www61.zippyshare.com] 5. [www61.zippyshare.com] 6. [www61.zippyshare.com] 7. [www61.zippyshare.com] 8. [www61.zippyshare.com]
-
Muzyka w tle filmu yt[m.youtube.com] Nazwy tej muzyki szukam z 4 lata
-
TVN: Dzień Dobry TVN, Showbiz infoSzukam tytułu piosenki, która puszczana jest w Dzień Dobry TVN gdy pokazują filmiki z show ...
-
Rosyjski / Ukraiński teledyskSzukam nazwy piosenki, pamiętam tylko teledysk - piosenkarka blond, czerwone usta, tańczy z kilkoma innymi ...
-
Proszę pomóżcie z tym kawałkiem, nikt nie daje rady, chwała i czapki z głów temu kto da radęProszę chociaż o tekst, ale dobrze by było gdybyś ktoś jednak znał tytuł :D
-
Hejka znacie tą nute?Hejka. Znacie może piosenkę chyba 2000-2002r czarno włosa kobieta śpiewa jednocześnie rywalizuje w tańcu w ...
-
Co to za tytuł?Witam, czy może ktoś wie jaki jest tytuł załączonego przeze mnie fragmentu?
-
Ktoś kojarzy ten kawałem?[youtube.com] Z góry dzięki za pomoc.
-
Co to za piosenka-tytuł? Podobna do Ottawan - Hands up ??????Co to za piosenka-tytuł? Podobna do Ottawan - Hands up ?????? Śpiewa ją kobieta....w refrenie coś ...
-
Jakaś rosyjska, ukraińska piosenka w stylu polskiego disco.[youtube.com] tutaj link do filmiku, który nagrałem na szybko!
-
Piosenka z filmiku youtube[youtube.com] ktoś kojarzy?
-
Kojarzy ktoś ?Witam serdecznie poszukuję oto tego utworu z Radia Party zna ktoś może tytuł ? jeśli ...
-
Muzyka z filmikuWitam ;) Poszukuję muzyki z tego filmiku ! [facebook.com]
-
Szukam TytuŁu I Wykonawcy Piosenki, KtÓra Leci W Tle Filmiku!!!Cześć, szukam tytułu i wykonawcy piosenki, która leci w tle tego oto filmiku z linku, ...
-
Loko loko pomoże ktoś ?Witam serdecznie poszukuję pewnej piosenki starej w refrenie śpiewali coś w tylu loko loko le ...
-
Techno dudyCześć, od pewnego czasu próbuję znaleźć wykonawcę lub chociaż tytuł utworu. Ktoś może kojarzy?
-
Starsze piosenki RPWitam serdecznie poszukuję troszkę starszych piosenek z radiaparty myślę ze nie będziecie mieli problem z ...