-
piosenka VIVA początek lat 2000witam!!! mam zagwozdkę, ostatnio na meczu siatkarskim w Berlinie usłyszałem stary kawałek utworu z początku lat ...
-
Kiler (1997): początek filmu[youtube.com] Szukam piosenki z tego filmu. Muzyka zaczyna się w 5:04 zaczyna grac na gitarze ...
-
Gabriel Conte - STAGES OF A ROAD TRIPPoszukuję pierwszej piosenki z tego filmiku :) Z góry dzięki za pomoc [youtube.com]
-
Muzyka z filmiku YTMuzyka zaczyna się w 2:32, szukam jej od roku i nikt z moich znajomych nie ...
-
co to za piosenka/remix ?[youtube.com]
-
Piosenka klubowa z TV[youtube.com] witam kojarzy ktoś z was tek kawałek w orginalnej wersju lub jakiejs telewizyjnej wczoraj widziałem ...
-
Szukam piosenki o charakterystycznym wstępie (Uwaga, nucę!)Cześć! Mam trudne pytanie i niestety mało konkretnych informacji. Poszukuję piosenki o bardzo charakterystycznym wstępie. Postanowiłem, ...
-
piosenka z you tubeWitam jak brzmi piosenka 0:36-3:48? [youtube.com] teksty od 1:32-1:37 mogą brzmieć następująco: but i know ...
-
Identyfikacja utworu.Zwracam się z prośbą o identyfikację.
-
Muzyka w tle (ala chill out)[youtube.com]
-
Przerywnik rmf maxxxSzukam wersji piosenki hyve - who's got your love, ktora jest przerywnikiem na rmf maxxx, ...
-
Muzyczka z początku filmikuJak nazywa się ta nutka od 0:00-0:10
-
Super nuta pomocy.link [facebook.com]
-
Piosenka ukrainska albo rosyjska ! szukam i nie moge znalezc moze ktos pomoze ?? Link do odsłuchuspiewa ja kobieta, w referenie slychac slowa grimko ale niestety nigdzie nie moge jej znalezc ...
-
Zna koś tytuł piosenki?Siemka zna ktoś tytuł piosenki z tego filmiku? [youtube.com] Zaczyna się od 4:45
-
Piosenka o tramwaju lub autobusieWitam szukam piosenki rap, nie pamiętam żadnych slow wiem ze raper lub tez kilku opisywało ...
-
Co to za utwór ? Radio PartyWitam serdecznie poszukuje pewnej piosenki z Radia Party piosenka jest podobna do jednej z filmu ...
-
"Easy, easy, easy", co to za kawałek?Na pewno był to czarny raper, nie pamiętam zwrotek, ale w refrenie trzy razy z ...
-
Co to za piosneka plis odpowiedzcieCo to za piosneka plis odpowiedzcie zaraz na początku tego filmiku [youtu.be]
-
Utwór z Intel Extreme MastersWitam, Poszukuję tytułu i wykonawcy utworu który zaczyna się od 2:48 i trwa do 5:16 w ...
-
Szukam piosenki ! ''fly '' ''fly me'' ''flying''jak w opisie szukam piosenki, wg mnie jest to house , jedyne slowa jakie spiewa ...
-
Piosenka z eskiLeci ostatnio taka piosenka w teledysku napewno sa dziewczyny na kolorowym tle jedna lize lizaka ...
-
Co to za nutka w 1.35 ?Zna ktoś tą nutke co gra w radiu w 1,35 [youtube.com]
-
Co to za melodia? :CWydaje mi sie, że z tego okresu czasu, mam nadzieje, że nie strzeliłam gafy Nie jestem ...
-
wloska piosenkaWitam, czy kojarzy ktoś może wloska i stara już piosenke w której śpiewa kobieta, dość ...