-
kto to śpiewa ?czy rozpoznaje ktoś piosenkę od 17 minuty kto to śpiewa ?
-
Zagraniczny Rap do rozpoznania.Witam. Interesuje mnie konkretnie tytuł utworu w tle poniższego filmiku: [youtube.com] Utwór startuje jakoś w 4 minucie filmu,a ...
-
szukam tytułuwitam nie dawno leciała w radiu stara piosenka śpiewana na pewno przez faceta w refrenie ...
-
Tytuł piosenki z filmiku ytWitam. Ostatnio spodobała mi się pewna piosenka na kanale pewnego youtubera, niestety nie mam pojęcia ...
-
Piosenka rapWitam szukam piosenki, którą słyszałem już dawno temu, niestety tytuł uciekł mi z pamięci. Jedyne co ...
-
piosenka h&m grudzień Krakówposzukuję piosenki usłyszanej wielokrotnie w h&m, niestety na ich playliście nie mogę jej znaleźć. wokal ...
-
Piosenka o podobnym temacieHej, chodzi mi pogłowie piosenka której pochodzenia nie jestem całkowicie pewna albo tekst jest po ...
-
Piosenka włoskaKto wykonuje, tytuł piosenki? Piosenka włoska druga połowa lat 80-tych. Pomóżcie! Pozdrawiam.
-
Utwór z filmiku.Witam. Poszukuję tytułu utworu z filmiku poniżej: [youtube.com] Pozdrawiam. :)
-
Piosenka z sesji fotograficznej bielizny, zna ktoś?[ekskluzywna.pl] filmik z muzyką znajduje się pod podanym linkiem.
-
techno stare[youtube.com]
-
Utwór od 51 minuty znany klasykWitam chcialbym sie dowiedziec jak nazywa sie zapomniany prze ze mnie klubowy klasyk rozpoczynajacy,sie od ...
-
Utwór z setu YOURANT ARENA WYSOKAPoszukuje pierwszego utworu z tego seta - [www89.zippyshare.com]
-
Nazwa utworu - Nagranie minutowe. Pomożecie?Witam tak jak w temacie. Mam około minutowe nagranie utworu lecz shazam mi go nie ...
-
Ty graj Ty graj gitaro - Radio Lublin? Lata 90Witajcie. Zna ktoś może i ma (to miałem kiedyś na kasecie) taką kasete z utworami ...
-
Co to jest? Z muzycznego radiaCo to za piosenka? Leci często na Muzycznym Radiu, ostatnio słyszałam ją prawdopodobnie 22/23.12 w ...
-
Co to za utwór ??[youtube.com]
-
Eska TV: Fresh Mix 2015, 14 minutaPiosenka z programu FreshMix w Esce TV :D [eskago.pl] 14 minuta :D Z góry dzięki :) ...
-
Remix zok zokchodzi o piosenkę która jest zmixowana z piosenka zok zok 3 [youtube.com]
-
Jaka to melodia od 6:43 ? POMOCY :( !Cześć zna ktoś może tą melodie od 6:43 ? Nigdzie nie mogę znaleźć. Programy do ...
-
Co to za utwór?[youtube.com]
-
Jaka to muzyka Youtube[youtube.com]
-
Co to za piosenka?[youtu.be] 2:07 plis
-
radio muszkieterów.Witam, szukam piosenki która dość często leciała w sieci sklepów Intermarche. Refren podobny do piosenki ...
-
co to za nuta[youtube.com]