-
1 utwórHey :) Kto wie jak nazywa sie pierwszy utwór z tego Deep Dream Mix#9 ?? ...
-
Szukam piosenki z teledyskuJest to "klubowy" kawałek, którego teledysk był dość dziwny. Była to impreza, było widać ogrodzenia ...
-
z filmiku na ytWitam, Wie może ktoś co za kawałek zaczyna się od około 5 minuty filmiku? [youtu.be] Z góry dziękuję ...
-
Rikiriki TomtomtomLeciało w radio (nie wiem jaka stacja) jak wracałam busem (18.12.2015, ok. godziny 15) i ...
-
Piosenka z vine[vine.co] Szukam po słowach, ale coś mi nic nie idzie...
-
Teledysk podobny do "15 centymetrów"Witam, szukam teledysku dosyć starego już w 2002/04 roku go słuchałem. Był podobny do [youtube.com] ...
-
Virgin mobile: Impreza i SMS-y nigdy się nie kończą[youtube.com]
-
Jaki tytuł piosenki? Pamiętam tylko teledyskNo wiec w tym teledysku było dwóch chłopaków ubranych na czarno i (chyba) ponurych. Wyszli ...
-
hej POMOCY te kawałki mam od prau lat nie wiem co to jest !!!!!!!!!!!!!!! Z góry dziękuję !Hej !! Jak w temacie, mam te utwory nagrane z radia, imprezy, niektóre mam od ...
-
Ilustrowany Tygodnik Rozrywkowy. Kto pamięta piosenkęUsiłuję znaleźć tekst piosenki, tytuł lub autora często prezentowanej w Ilustrowanym Tygodniku Rozrywkowym. Pamietam tylko kilka ...
-
z filmiku na yt[youtube.com] chodzi o pierwsza piosenke..
-
TVP Info: 27.12.2015 ok. 8:30 - filmik z fajerwerkamidziś tj.27.12.2015 w TVP Info w przerwie jakichś informacji ok. godziny 8:30 nadano filmik ukazujący ...
-
Witam zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
Zygmunt z Siewierza YTChodzi o tytuł drugiej piosenki,zaczyna się ona od 1:54 [youtube.com]
-
Muzyka z samochodu Kinobody VLOG YouTubeMuzyka od 4:08 do 4:44 i później od 6:51 do 7:07 w tym filmiku [youtube.com]
-
piosenka z trójkiWitam serdecznie :) Dzisiaj w radiowej Trójce, około godziny 13, usłyszałam polską piosenkę. Zapamiętałam fragment tekstu, ...
-
Piosenka o dziewczynie, najprawdopodobniej z błędem w tytule (celowym) i grana przez zespół.Witam! Szukam takiej piosenki, nie pamiętam rytmu i wgl, ale wiem, że była śpiewana przez ...
-
H&M Gdańsk 22.12.2015Szukam piosenki ze sklepu h&m w manhattanie 22.12.2015 Energiczna piosenka, raczej "z tych czasów" pamiętm ...
-
Prawdopodobnie rosyjski bitszukam tytułu utworu zamieszczonego w tym filmiku : [youtube.com] . Z góry dziękuję za każdą ...
-
Jaka to piosenka 1:58-2:07[youtube.com] Pomocy!
-
Pada Shrek (2007): od 1:52[youtube.com]
-
Jak SiĘ Nazywa Ta Piosenka?!?!? ProszĘ O Pomoc!!Piosenka była popularna rok lub dwa lata temu na esce, 4fun. Była to piosenka typu ...
-
Piosenka z trailer - ślub ytWitam, poszukuje tytułu piosenek z tego oto teledysku ślubnego z yt [youtube.com] 1 piosenka a dokładnie ...
-
Co to za nutka w tym filmiku??Co to za muzyka którą słychać w tle tego filmiku?? [youtube.com]
-
Muzyka która leci w tle - Audi s8 MatrixWitam Porzebuje tytuł muzyczki która leci w tle [youtube.com]