-
Piosenka w stylu ninja. Lata 90-02. HALAH!Witam! Szukam pewnej piosenki, która siedzi mi w głowie od dłuższego czasu. Za dzieciaka kojarzyłem ...
-
Jak sie nazywa ten utwór w oryginale? Bardzo popularny kawałek! "te-terere-re"[youtube.com] od 22:40
-
Co to za utwory?Co to?
-
Zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
Co to?Co to za utwór?
-
Co to za nuta?[youtube.com] Od 0:50
-
Co to za muzyka w 4.04[youtube.com]
-
Pamiętam tylko teledyskTo piosenka sprzed 2-3 lat. Często była emitowana w kanałach typu 4fun.tv. W teledysku widać kolejkę ...
-
Co to za nuta od 0.50Co to za nuta od 0.50 [youtube.com]
-
Pound The Alarm vol. 17 , Szukam nazwy 2 hiciorów[www25.zippyshare.com] Nuta od 18 minuty . oraz 44 minuty .
-
Co to za nutka w 1.55 ?[youtube.com]
-
Piosenka z radiaW pracy słuchamy radia PolskieRadio.pl Między godziną 14:00, a 16:00 leciała w nim piosenka, którą śpiewa ...
-
POMOCY:Czesc! Szukam starszego teledysku, moze ktos bedzie potrafil mi pomoc. Na poczatku plynie sobie czarnoskory facet ubrany ...
-
The Best 4chan webms: od 4:24[youtube.com]
-
Jak nazywa się TA piosenka?Jakoś rok temu oglądałam Eske i zauważyłam całkiem fajną piosenkę. Niestety to było, aż tak ...
-
The Voice of Poland VI: Adrian Wojtków, od 4:44Czy ktoś może wie, jak się nazywa utwór, którego fragment się zaczyna w 4:44 w ...
-
Piosenka od 2:57, co to za utwór/remix?Cześć, proszę o pomoc, niestety shazzam nie wykrywa przez lektora! [tvp.info]
-
Co to za wersja piosenki TOTO ?//editWiem, że oryginał to TOTO - AFRICA. Chodzi mi o tę wersję, będę wdzięczny jak ...
-
Piosenka z rmf 90sWitam poszukuję piosenki która leci często w rmf 90s jest bardzo podobna do Chariots of ...
-
Zna ktoś tą muzykę w 1.00 ?[youtube.com]
-
muzyka z tego[youtube.com]
-
Znacie może piosenkę z tego filmiku ??[facebook.com] Jeżeli ktoś to zna i poda mi nazwę lub link na YT. Będę bardzo ...
-
Jaka to muzyka?[www16.zippyshare.com] Wiecie co to za nuta?
-
piosenka techno, klubowaproszę o pomoc, bo nie wytrzymam. jest to klubowa piosenka, chyba facet śpiewa I JUST WANNA LOVE ...
-
Opis teledysku nie pamiętam tytułu piosenkiW teledysku ukazana jest dwójka dzieci bawiących się razem mieszkających w jednym miasteczku. Pewnego dnia ...