-
Co to za fajna melodia ?Jak w temacie. Warto posłuchać :)
-
CO to za piosenka!!!!? Blondynka teledysk!!Piosenka jest po angielsku. W teledysku występuje tylko jedna osoba, jest to kobieta blondynka włosy ...
-
Co to za nutka od 6.00 d0 6.22min??Jak w tytule chodzi o muzykę na końcu tego filmiku co to za nutka od ...
-
Zna ktoś tytuł?[facebook.com]
-
Muzyka Techno - D.J. Tiesto - Adagio for Strings - Jaki to RMX ? ? ?Witam serdecznie, Orientuje się ktoś może jaki to rmx znanego klasyka D.J.'a Tiesto pt. Adagio for ...
-
Co to za utwór a'la Akon?Witam. Czy ktoś jest w stanie podać nazwę utworu? Dziękuję.
-
Wdgf raiders - Liverpool livin[youtu.be] co to za nuta :v Od 2:12
-
Muzyka Techno - Jaki to tytuł ? ? ?Drodzy Przyjaciele :-) Zna ktoś z Was tytuł do poniższego utworku ? Będę dozgonnie wdzięczny :-))) Pozdrawiam ;-)
-
Muzyka Techno - Cóż to za uderzenie ? ? ?Jestem fanatykiem oraz prorokiem muzyki technicznej o maksymalnym destrukcyjnym uderzeniu... W pewnym secie na YT znalazłem ...
-
Czy ktoś wie co to za utwór? od 10.25 do 11.21[youtube.com] 10.25 - 11.21
-
Urgent ! Piosenka W Stylu Lat 80' Obecnie Puszczana W RadiuW tekście utworu (refrenu) moje ucho wyłapało coś jak '' looking for the men ah ...
-
Poszukuję starej piosenki (wiem co jest na teledysku)Witam. Poszukuję piosenki z lat 80 lub 90 (a przynajmniej wydaje mi się, że jest ...
-
Proszę o pomocCo to za utwór i kto jest wykonawcą?
-
co to za piosenka ? :)[facebook.com]
-
Utwór dyskotekowy z lat 90Utwór pochodzi prawdopodobnie z połowy lat 90 [www95.zippyshare.com] Z góry dziękuje za rozpoznanie.
-
Piosenki podobne do tej z linkuSzukam piosenek podobnych do tej z linku. [youtube.com]
-
Piosenka z insta!Witam. Prosiłbym o wykonawcę i tytuł piosenki. [instagram.com] Z góry dziękuję. :D
-
The Voice Kids - pierwsza piosenka, LINK w opisieJak w temacie, chodzi mi o tytuł pierwszej piosenki, którą śpiewa ta dziewczynka [youtube.com] :) z ...
-
czy ktoś zna piosenke z przerwy w liście hop bęc w rmf maxx z dnia 17.12.2015 koło godziny 18 58 ???czy ktoś zna piosenke z przerwy w liście hop bęc w rmf maxx z dnia ...
-
TTV: Najlepszy w mieście, odc. 3Witam. W trzecim odcinku programu o powyższym tytule przez chwilę słychać ten stonerowy utwór. Czy ...
-
Co to za kawałek?Witam, co to za kawałek? Ten tytuł, który jest podany w opisie to inna piosenka. [youtube.com] Z ...
-
Co to za piosenka(znana)[soundcloud.com] 28:16 NIEAKTUALNE JUŻ
-
Czy to cover Adele?Hej, szukam piosenki, która jest bardzo podobna do Adele - Lovesong, o ile to nie jest ...
-
mezczyzna wiesza lampki i żarówki na dachuPiosenkę słyszałam kilka lat temu, nawet nie pamiętam jak brzmi dokładnie. Pamiętam jednak teledysk i ...
-
Dwie zagadkowe piosenkiJuż od kilku tygodni szukam, i ciągle nic. Proszę o pomoc