-
piosenka z "wind of change" w refrenieKto zna tą piosenkę? Śpiewa ją chłopak w refrenie leci fragment piosenki skorpionsow "wind of ...
-
Czarno biały teledysk Kosmika (Cosmica)Piosenka z lat 90. Czarno-biały teledysk w którym "szalony doktor" robił eksperyment na swojej córce ...
-
jaki tytułpiosenka sprzed kilku lat (hiszpańska, chyba) [youtube.com]
-
Szukam tytułu na podstawie 9 sekund nagraniaWitam, poszukuję tej piosenki, niestety nie mam więcej nagrania ponieważ została wycięta z filmiku, którego ...
-
Piosenka z krótkiego filmu :DSiemka! Ostatnio przeglądając fb wpadłem na fajną nutkę Rockową xD Pomógłby mi ktoś?
-
Piosenka z EskiSzukam tytulu piosenki, lecz pamietam tylko teledysk: chlopak w okularach szedl chodnikiem i potknal ...
-
Tytuły tracków Holidays Music Shot vol.8Jak napisałem w tytule szukam tytułów tracków, które specjalnie wyciąłem. Szczególnie zależy mi na track'u ...
-
Utworki z imprezyWitam, prosiłbym o pomoc w znalezieniu kilku utworków lub remixów z seta: [soundcloud.com] 12:25 32:23 41:09 54:10
-
Czy ktoś wie, cóż to za piosenka z pierwszych minut?[youtube.com]
-
Utworki z klubowego setaWitam! Poszukują utworków z tych minut: 12:25 32:23 [soundcloud.com]
-
Holidays Orchowo potrzebne dwie nutki z secika[uploaduj.net] 104:20 oraz 110:50
-
Utwór rockowy w tle reklamy z Danny'm Trejo.Witam. Pilnie poszukuję utworu,który leci w tle poniższej reklamy. [youtube.com] 0:38 Pozdrawiam.
-
Znam tylko teledysk,ani nazwy ani piosenkiWitam,dawno temu słyszałem fajną nutkę z następującym teledyskiem ; 2 chłopaków rzucało piłką,raz poleciała ona za ...
-
Meszi live at Club Holidays, Orchowo (2015.05.30)Meszi live at Club Holidays, Orchowo (2015.05.30) : [www9.zippyshare.com] Szukam ...
-
Holidays Music Shot vol. 10 (Meszi) (2015)[soundcloud.com] poszukuje piosenek z tego seta w minucie 7:05 , 31:28 , 38:34 , ...
-
Van Darkholme's Deep Dark LifePoszujuję piosenki w tle tego filmiku. [youtube.com]
-
Jaka to piosenka CzwórkaWitam bardzo proszę o pomoc jaka to piosenka słyszałem ją w czwórce 12.12 od godz ...
-
Co to za nuta?Otóż interesuje mnie utwór w filmiku :) Bardzo proszę o odpowiedź :) [lolsy.tv]
-
Muzyka z radiaSiemanko, Proszę o pomoc w rozpoznaniu utworu z załącznika.
-
Utwór z setuCo to za utwór 10:50-12:13 w tym secie? :) [nuteczki.com]
-
Empik: każdego inspiruje inaczej, spot świąteczny 2015Szukam wykonawcy piosenki z świątecznej reklamy empiku 2015 [youtube.com] Będę wdzięczna za pomoc :)
-
Szukam 2 utworówZa cholerę nie mogę sobie przypomnieć.Pierwszy teledysk to cięcie drzewa piłami łańcuchowymi do rytmu muzyki,jakiś ...
-
Potrzebna piosenka z filmiku :)[facebook.com] Poszukuje piosenki z tego filmiku z klubu Arena Wysoka.
-
Co to za utwór?Co to?