-
Link w opisie, muzyka z filmikuLink do muzyki która mnie interesuje: [facebook.com]
-
Zna ktoś tą muzykę ?Witam zna może ktoś tytuł tej muzyki bo szukam i nigdzie nie mogę jej znaleźć ...
-
-
piosenka po francuskuSzukam piosenki śpiewanej przez młodą blondynkę po francusku. W teledysku m.in. ona śpiewa, jest z ...
-
Meszi live at Club Holidays, Orchowo - Andrzejki (2015.11.28)Podoba mi się bardzo ten secik ;) Interesuje mnie każda piosenka :D Tu jest secik : [www17.zippyshare.com]
-
Nuta z klubu Holidays (Orchowo)[youtube.com] Co to za remix?
-
cztery utwory (jakieś techno) z 1999-2001 rokuProsiłbym o jakiekolwiek info
-
stary trancekojarzy ktoś coś?
-
Szukam nazwy piosenki z filmiku 3:30Witam , wie ktos moze co to za piosenka grana od 3:30 ? z gory ...
-
Candygirl: Odpowiedzi na 25 pytań od FanówJak się nazywa ta nutka w tle? [youtube.com] Dziękuje za odpowiedzi :)
-
Muzyka z trailera[youtube.com] poszukuje muzyki która zaczyna sie w 1:24
-
Arkona koncowa muzykaWitam ! Poszukuje muzyki końcowej z klipu w którym były wykorzystywane sceny z jakiegoś rosyjskiego filmu ...
-
Piosenka z tv.Witam , ostatnio w pracy słyszałem jakaś piosenkę w tv.Spodobała mi się strasznie ale zapamiętałem ...
-
Znam tekst ale nie kogę znależć tytułutekst poszukiwanej piosenki to mniej więcej: i'm waiting for the day when you come again, ...
-
Szukam tytułu znanej melodiiSzukam tytułu znanej melodii, leci ona tak: "Tara dam, tara dam, tara ram pam pam.. ...
-
Utwór z MTV/Viva 2006-2010 rok załączam nuty, gp5, i midiPrzypomniał mi się motyw z utworu, który słyszałem najprawdopodobniej w tv na kanale Viva bądź ...
-
Potrzebuje tytuł piosenki włoskiej/francuskiejWitam. szukam piosenki tak jak w tytule włoskiej bądź francuskiej (nie wiem jaki to język w ...
-
electro/technoposzukuje piosenki electro/techno która zawiera słowa coś w stylu : " i wanna dance to ...
-
-
Szukam piosenkiMoja koleżanka poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu piosenki ale nie zna ona ani wykonawcy ...
-
Szukam dwóch piosenek.Załączam fragmenty
-
Trudne zadanieCiągle chodzi mi piosenka po głowie i mam ten problem ze nie wiem dokładnie co ...
-
Piosenka Z Naukowcem W TeledyskuUwaga, pamiętam tylko urywki z teledysku. Więc tak: jakiś naukowiec eksperymentuje na kobietach, wydaje mi się, ...
-
Identyfikacja piosenkiUdało mi się nagrać kilkusekundowy urywak. Może ktoś rozpozna.
-
Bardzo wymagające ;pHej, szukam piosenki, ale wiem o niej niewiele :-/ Można powiedzieć, że nic :-P No ...