-
Akon piosenkaposzukuje piosenki z Akonem (na teledysku miał czerwona marynarke i była tam przez chwile czarna ...
-
Piosenka rockowa w h-mollWitam. Pomóżcie mi proszę, jaki tytuł ma taka piosenka rockowa w h-moll? W refrenie jest ...
-
Muzyka z ESKA Live RemixWczoraj na Eska leciało kilka razy a nie moge tego na track liscie znaleźć
-
rock radioWitam zna ktoś piosenke o słowach kasą trzepie siepawna przez dziewczynę słyszałem ...
-
Co to za utwór?Witam, W linku video z muzyką której nie mogę odnaleźć nigdzie, proszę o pomoc: [youtube.com]
-
Odnowiona prośba[rozpoznajemy.pl] Ktoś zna ? ;P
-
Co to za utwór?Co to za piosenka?
-
Co to za utwór?Co to za nutka?
-
Tytuł kawałka?Siema, szukam nazwy nutki, kojarze z niej taki tekst: "masz talent, masz wiare, masz wybór ...
-
talk to me... thank you techno/tranceWitam, szukam utworu gdzie laska w kółko śpiewa talk to me, cos tam thank you.Przeszukałem ...
-
Muzyka z ytHej! Pomozcie mi znalezc piosenke ktora rozpoczyna sie w: 29;19 i trwa tam sobie. Bardzo prosze ...
-
Co to za piosenka ??Witam;).Prosze o tytuł tej piosenki ;) [youtube.com]
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka z tego filmiku: [youtube.com]
-
Piosenka z filmikuHej, szukam nazwy utworu/zespołu z filmiku [youtube.com]
-
Co to za piosenka?[youtube.com]
-
Piosenka z croppaWczoraj słyszałam piosenke w croppie refren leciał i can't hold myself lub coś w tym ...
-
Polska piosenka, puszczana w Radiu FestMianowicie chodzi mi o tę nutkę: [w175.wrzuta.pl] Proszę o pomoc:)
-
Przystanek Alaska: Sezon 1, odc.8Witam. Może ktoś z Was rozpoznaje krótki fragmencik muzyki z serialu Przystanek Alaska. Fragment pochodzi ...
-
co to za piosenka?słuchajcie mam w głowie melodie disco polo. to jes wolna piosenka w której na początku ...
-
Cmentarz 1 listopada, nagranie z dronaJak w tytule chciałbym się dowiedzieć co to za muza w tle leci? [youtube.com]
-
Szkoła rocka (2003): od 61:26[cda.pl] zna ktoś piosenkę z 61 minuty 26 sekundy?
-
co to za piosenkaWitam. Zna ktoś tytuł
-
Co to za piosenka w tle?[youtube.com] zaczyna się od 6:05 :) Proszę o pomoc :)
-
znany kawałekTo jest z połowy 80s, pojawia się tam coś tak jakby "Georgia". Plik z melodyjką midi ...
-
Wie ktoś jak sie nazywa ta muza z filmu na YT?Wie ktoś jak sie nazywa ta muza w tle? Z góry dzięki za odpowiedź... [youtube.com]