-
-
Opis filmkuPamietam tylko teledysk. Ogólnie chodziło o to że facetowi umarła żona(chyba podczas porodu). I został ...
-
co to za piosenka? może The prodigy?[youtube.com]
-
Co to za utwór? Wycinek z seta/audycjiMam na dysku prawie 3 minutowy wycinek pewnego utworu. Ostatnia modyfikacja jest datowana na rok ...
-
Lionel Messi - The Beginning 2015/16Wie ktoś jaki tytuł ma muzyka w tym filmiku oraz jaki jest tytuł muzyczki która ...
-
The OrginalsCześć :) Rozpoznajecie może piosenke we tle? [facebook.com]
-
Spokojny utwór z reklamy :)Witam, proszę o pomoc w odgadnięciu utworu, który jest bodajże z reklamy jakichś funduszy, Polska ...
-
dwie nuty w jednym filmieWitam co to za nuta od 0:00 oraz od 3:30 [youtube.com]
-
Piosenka azjatyckaProszę o pomoc w rozpoznaniu azjatyckiej piosenki
-
Pomocy co to za utwór !!!!Wiem że jakośc jest nie zadowalająca ale ktoś może wie co to za utwór..I gonna ...
-
Piosenka z filmiku (patrz załącznik)Zna ktoś ? :3
-
Piosenka z filmu promocyjnego elektrowni[youtube.com] czy ktoś zna tytuł tej piosenki bądź wykonawce?
-
czyj to remixczy ktoś zna wykonawcę remixu, ewentualnie link do całego kawałka [fitnessmusic.com.pl] DZIĘKI
-
Muzyka Clubowa ?[youtube.com]
-
Muzyka z MCdonaldaWitajcie,dzisiaj byłem w Macu i wpadła mi nutka,którą tam puszczali tylko kwestia ...
-
KUBAN / QuobenofideZna ktoś tytuł piosenki gdzie jest tekst "Popek mi powiedział..." To musi być Kuban lub ...
-
Jakiś dance 90'Working hard?
-
Piosenka usłyszania w radiu.Siema, słuchajcie, ostatnio usłyszałem w radiu polską piosenkę, i zapamiętałem jedynie kawałek tekstu: "tam gdzie ...
-
Stary numer houseProszę o tytuł ;) [www24.zippyshare.com]
-
Polska piosenka o karawanieWitam. Szukam polskiej piosenki o karawanie (nie grupa wędrownych kupców tylko samochód przewożący trumny). Nie ...
-
Kolejna porcja kawałków z JutubaSiema. [youtube.com] To remix kawałka Galvanise Chemical Brothers. Przesłuchałem pierdyliard remoli tego kawałka, ale na ten nie ...
-
Nowa porcja kawałków z YTWitam. Poniżej kilka filmów z YT. [youtube.com] Kawałki z 0:24, 2:26, 3:50, 4:01. [youtube.com] Kawałek, który przewija się w tym ...
-
Zna ktoś tytuły? (4 piosenki)Zna ktoś tytuły piosenek z filmików niżej? Będę bardzo wdzięczny za pomoc :) (druga od 5:20) ...
-
utwór z 8 sekundyHej, co to za utwór wchodzi w 8 sekundzie i kończy się w 12 ? [youtube.com]