-
Znam teledysk a nie znam piosenkiNa początku piosenkarka przyjeżdża do hotelu później kłóci się z chłopakiem wchodzi do wanny i ...
-
Co to za nuta?Stary fajny kawałek. Zna ktoś?
-
Piosenki[www29.zippyshare.com] tytuły trzech pierwszych piosenek ?
-
Szukam piosenki z groteskowym teledyskiemWitam, od jakiegoś czasu szukam piosenki, której zapamiętałam jedynie teledysk i nic ponad. W teledysku ...
-
Co to za piosenka w tle ?Tak jak w tytule, chodzi mi o nute, która leci w tle tego filmu: [youtube.com]
-
2 Kawałki czesto słyszane ostatnio w klubachWitam, mam wyciete 2 kawałki których nie moge znaleźć, mam nadzieje że pomożecie :) 1. ...
-
House of Cards: Sezon 3, odc.10 - od 54:30Poszukuję utworu z końcówki 10 odcinka 3 sezonu. [zalukaj.tv] Początek 54:30 Z góry dzięki za pomoc
-
co to za nutkaco to za nutka od 0:01 [youtube.com] dziena za pomoc ;)
-
szukam piosenki po teledyskuw teledysku jest klasa szkolna, chłopiec ma kartkę ze szkicami i w trakcie całej piosenki ...
-
Opis teledyskuOstatnio w ESKAtv widzialem taki teledysk w ktorym jakas dziewczyna prowadza chlopaka ktory ma kamere ...
-
Szukam innej wersjiCzy ktoś zna inną wersję tego utworu? [youtube.com]
-
Tytuł piosenki house/club/dance?Proszę o tytuł [youtube.com]
-
Ariana Grande - Problem ft. Iggy Azalea ale jaki remix?potrzebuje nazwe remixu do piosenki Ariana Grande - Problem ft. Iggy Azalea czesto leci na radiu ...
-
Piosenka w tleWitam szukam nazwy piosenki, która leci w tym filmiku [youtube.com] na samym początku do 3 ...
-
Cropp: MTB Hong Kong RideWitam poszukuję tytułu piosenki z tego filmiku, z góry dzięki! [youtube.com]
-
Co to za muzyka ?Utwór zaczyna się w 1:11. LINK DO FILMIKU: [youtube.com]
-
"Judith B" Audio Spectrum AnalyzerJak się nazywa ten zespół oraz jak się nazywa ten konkretny utwór? [youtube.com] Tak jak w temacie, ...
-
Piosenka z RMF MAXXXWitam, poszukuje piosenki z radia rmf maxxx. Bardzo rzadko puszczaja to w radiu ,a jak ...
-
poszukuje kolędy / pastorałkiPoszukuje tekst lub nagranie pastorałki z słowami refrenu "W wigilijną noc Betlejemska gwiazda świeci" Będę bardzo ...
-
Fajna nuta z węgierskiego radia.Proszę o tytuł
-
Super Dragon Ball Kai OpeningSZUKAM MUZKI Z TEGO FILMIKU : [youtube.com]
-
35 lat temu na szpuliOdpaliłem po parunastu latach M 2505 i zacząłem przesłuchiwać stare szpule znalazłem kilka fajnych kawałków ...
-
Z jakiej piosenki jest ten BIT?! #WBWBit zaczyna się od 2:54 . Z jakiej piosenki jest ten BIT? :) [youtube.com]
-
Cot to za piosenka?piosenka od 00:05 do 3;40 i od 14;50 do 16;00 [youtube.com]
-
kto zna?zna ktoś nutę od 5:00 [youtube.com] dzieki?