-
Polska Piosenka Z Przedziału Lat 1970 - 1990Witam mam prośbę od kilku miesięcy próbuje ustalić wykonawcę i określić tytuł piosenki niestety bezskutecznie ...
-
nagranieWitam, ostatnio grając w cs'a (zdarza mi się :)) natknąłem się na ciekawą muzykę. Zdążyłem ...
-
Co to za utwór?[youtube.com] Zna ktoś może ten utwór? Bardzo mi zależy.
-
pomożecie rozpoznac ?takie tam uslyszane w radiu ;)
-
Mam Talent 8: odc.9 - po występie "Szalom Chełm"Jak brzmi tytuł piosenki po występie "Szalom Chełm" w 2 półfinale mam talent? [player.pl]
-
Nuta w tle[m.youtube.com]
-
Co to za piosenki?[facebook.com] Hej! Czy moglibyście powiedzieć mi co to za piosenki między 30 sekundą , a 50??? Bardzo ...
-
Zna ktoś drugą piosenkę z tego tumblra?[azazels-world.tumblr.com]
-
Z jakiej to nuty?[youtube.com] 00:00 do 00:34 Z jakiej to nuty?
-
Azjatycki utwór z czołówki filmiku anime odcinkiWitam, w czołówce jednego z filmików w internecie usłyszałem taki oto fragment piosenki. Próby rozszyfrowania ...
-
Zna ktoś może tytułMuza z dyskoteki
-
W teledysku była dziewczyna która boksowała na ringu.Szukam piosenki w której jedynie co pamiętam to jest ona z lat 2000's. Była tam ...
-
Stara PiosenkaWitam poszukuję pewnej piosenki której nie mogę sobie przypomnieć tytułu zależy mi na niej sądzę ...
-
Help Me! PleaseCzy znajdzie sie jakas dobra duszyczka i moze uda sie jej rozpoznac muzyke z tego ...
-
Pomocy! męczę się z tym już 2h, piosenka w 0:23?[facebook.com]
-
8 sekundTylko 8 sekund sampla,ale może ktoś wychwyci :o
-
Utwór electro-house, prawdopodobnie remix Rene de la MonePoszukiwany utwór jest z lat 2009 lub 2010, remixowany prawdopodobnie przez Rene de la Mone. Wiem ...
-
Muzykaczy zna ktoś ten utwór ? [youtube.com]
-
znacie tytuł tej piosenki ?[youtube.com]
-
piosenka w 10-tej sekundzie filmikujaki tytuł ma kawałek, który się pojawia w około 10-tej sekundzie filmiku??? [youtube.com]
-
Jaki to kawałek? (Mashup remix Scooter-Maria z czymś)Cześć! Mam pytanko jaki to będzie kawałek? To jest jakiś mashup scootera z shaunem bakerem. ...
-
Muzyka z filmikuWitam. Chciałbym dowiedzieć się jak nazywa się muzyka z filmiku niżej (0;47-1;17). Z góry dziękuję ...
-
Remix Bloodhound Gang - The Bad Touch ?[youtube.com]
-
Muzyka z vinesa (YT)[youtube.com] 0:48
-
Proszę rozpoznać ;]Tytułki/linki tych samych muzyczek ;]