-
Co to za utwór zaczyna się od 36:07[www65.zippyshare.com]
-
Jaki to utwórWitam. Chciałbym dowiedzieć się jak nazywa się muzyka z filmiku niżej. Z góry dziękuję ;) [youtube.com]
-
Co to za nutka w tle?Witam, mam problem ze znalezieniem tytuł muzyki w tle, jeśli ktoś zna to proszę o ...
-
Piosenka z croppa listopad 2015Witam. Dzisiaj leciała piosenka w croppie, którą śpiewała kobieta, było na końcu słychać jakieś dzwięki ...
-
KSW 33: Wejście Artura Sowińskiegojak się nazywa kawałek na wejście artura sowińskiego?
-
Piosenka z dyskoteki. Dance uuuuWitam prosiłbym o podanie tytułu piosenki która leci w załączonym niżej filmie. Dziękuję! Pozdrawiam!
-
piosenka disco rosyjska lub ukrainskaWitam, szukam piosenki (chyba rosyjska lub ukraińska) granej w klubie energy na malej sali, w zalaczniku ...
-
co to za piosenka?zna ktoś tytuł tej piosenki? wygwizdałem refren (przynajmniej tak mi sie wydaje :p, z góry ...
-
Muzyka z filmu z you tubaZnalazłem ten kawałek na you tubie czy możecie mi podac tytuł nutki ? Załączm krótkie ...
-
Czy ktoś zna odpowiedź ? Bushido ?tak jak w tytu;e. niemieckie cos, podwjrzewam bushido ?
-
Spokojny utwórDodaje do załącznika (chyba) cały ten utwór.
-
Co to jest za melodia?Poznaje ktoś ta nutkę? Znalazłem to jako podkład w filmiku.
-
Na dobre i na złe - odcinek 615 - przy napisach końcowychJaki jest tytuł piosenki, która "leci" na końcu odcinka 615 Na dobre i na złe, ...
-
MTV Rocks pilneWitam. Niedawno na sekunde wlaczylem MTV Rocks - All night session i niestety nie zdazylem ...
-
Techno z lat 90Część kojarzy może ktoś co to za utwór?
-
Piosenka z fragmentem "In my hotel room", ktoś kojarzy?W jednym z pubów usłyszałem piosenkę, której fragment tekstu brzmiał "In my hotel rooom" ostatni ...
-
Poszukuję starego utworu RPWitam serdecznie poszukuję pewnej nutki ze starego radia Party. Prosiłbym o przesłuchanie i podanie tytułu ...
-
Piosenka z filmiku z instagramaZna może ktoś nazwę piosenki ktora jest uzyta w tym filmiku na instagramie ??[instagram.com] z ...
-
Piosenka z teledyskiem z widokiem pierwszej osobyLeciała przed chwilą na 4fun tv w teledysku jest widok z pierwszej osoby jak tu: ...
-
Naga broń (2002): Baseball[youtube.com]
-
Shake shake zumbajak się nazywa taka piosenka z zumby : szejk szejk szejk tututuru .Najpierw trzęsie się ...
-
czy wiecie jaka to piosenka?tytul piosenki?
-
Co mówi ten Dj pomiędzy 40 a 58 sekundą? Wymagana znajomość angielskiego.Kawałek super ale to tylko jak by próbka. Chcę znaleźć całość.
-
Szukam pewnej piosenkiTym razem poszukuję pewnego utworu w którego tekscie brzmi, dodam jeszcze że przed refrenem kobieta ...
-
Szukam pewnej piosenkiElo szukam piosenki w którym gość mówi "Around the globe new york london tokyo communication ...