-
Jaka muza w tle na filmie ?[youtube.com] słuchajcie do 1:50 bo potem uszy wam wybuchną xD
-
Jak nazywa się ta nutka? :D Fast! xD[www71.zippyshare.com]
-
Co to za utwór uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuu kto rozkmini?kto da radę :D ?
-
Jaki to wykonawca?Czy ktoś wie, co to za piosenka?
-
Jaki utwór słychać w tle?Kto jest wykonawcą utworu, który słychać od 5 sekundy?
-
F2Freestylers ft. Sean Garnier | Amazing SkillsPomóżcie znaleźć ten DUBSTEP Dziekuje [youtube.com]
-
Muzayka z reklamy KiepskichRozpozna to ktoś?
-
Najlepsze momenty Pan ŚmietankaChodzi mi o sam początek. Co to za utwór? [youtube.com]
-
Co to za nuta?[drive.google.com]
-
Zna ktoś to?[w857.wrzuta.pl]
-
Co to za piosenka?Cześć! Ktoś wie, co to może być za piosenka? [w358.wrzuta.pl] Pozdrawiam!
-
Piosenka z nagraniapiosenka od 11:30 min [youtube.com] Z góry dziękuje
-
Jaki to utwór?Siemka :) Jak nazywa się utwór zagrany w 4:40 min ?? [youtube.com]
-
stare technoWitam ! Poszukuje piosenki która leci od 0:51 w tym filmiku chodzi mi po glowie ...
-
Kaka to muzyka ?Chodzi o pierwszy utwór który słyszymy w filmiku. Drugi jest w opisie i nie chodzi ...
-
Muzyka z secikaMuzyka z tego secika, wiem że to "better off alone" ale co to za remix? ...
-
Inne wersje "Oum".Poszukuję innej wersji melodii "Oum", bądź utworu, z którego pochodzi wokal użyty przez Roba Hollywood. ...
-
Znalezione w głębi internettu[youtube.com] Ktoś kojarzy?
-
reklama fresh mix z eski tvChodzi mi dokładnie o fragment z tej piosenki : [youtube.com] - ...
-
Rózne piosenki.Cześć! Znacie tytuły tych piosenek? [w587.wrzuta.pl] [w587.wrzuta.pl] [w587.wrzuta.pl] [w587.wrzuta.pl] Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam :-)
-
Nfs No Limitsco to za nuta ? [youtube.com]
-
J have a dream that one dayJ have a dream that one day - Szukam piosenki w której teledysk zaczyna się ...
-
Base Routine In 4 Minutes - Done Quick by Linda HallbergCo to za kawałek, muszę wiedzieć! :) [youtube.com]
-
Nutka z tracka DJ Hazel - Protector Biała k/WieluniaWitam poszukuje nutki która zaczyna się od 24:38. Link: [youtube.com]
-
Zna ktoś tą retro nutę??[www16.zippyshare.com] Zna ktoś nutę od 30:00 ?? nie musi być w remixie