-
The Walking Dead - Season 6Może mi ktoś powiedzieć co to za piosenka ? :) zaczyna się od 1:45 [youtube.com] z ...
-
Co to za kawałek z HeavenProszę o pomoc. Ciarki mi do teraz nie zeszły ;) Stare dobre nutki :)
-
stara piosenka lata 80 albo wczesniej cos w stylu latino, salsaszukam tej piosenki juz długo/ Nie pamietam niestety żadnych słów :D wiem, że jest szyba, ...
-
"Blue Blue Sky" z damskim wokalemCześć! Ostatnio na zajęciach fitness kobieta puściła nam piosenkę, w miarę szybki mix, w którego refrenie ...
-
Komil/Filipek - Dawaj bit[youtube.com] Chodzi mi o to do jakiej muzyki oni spiewali
-
Jak się nazywa ta piosenka i kto ją śpiewa?Piosenka z dzisiaj z TVP Info, nagranie w bardzo dobrej jakości, żadnych trzasków, piękna muzyka. ...
-
Punisher (2004): od 1:01:50Zaczyna się w 1:01:50 tu macie link z youtuba : [youtube.com]
-
Piosenka w której gościu budzi się, bierze prysznic, ubiera trampki i idzie gdzieś przez cały teledyPiosenka jest chyba francuska, coś z gatunku house/techno
-
Co to za nuty?part.1Jak w temacie
-
Opel Vectra B / Snow driveProszę o pomoc w rozpoznaniu utworu z tego filmiku [youtube.com]
-
Szukam utworu z gorącej dwudziestki radia eskaSzukam piosenki która była w gorącej dwudziestce w ciągu około ostatniego roku, takiej trochę jakby ...
-
Co to za piosenka ?Usłyszana na jednym z filmików na yt. Pozdrawiam :)
-
Adidas: Born OriginalLeci bardzo często na MTV Polska
-
Poszukuje tej piosenki od ładnych paru lat, proszę o pomoc.Witam! Poszukuje tej piosenki od 4-5 lat. Nigdy nie mogłem trafić na jej ślad, nie ...
-
piosenka w klimacie zhu-faded...Usłyszałam piosenkę w knajpce. Pierwsze skojarzenie miałam, że podobna delikatnie do ZHU - Faded...ponieważ w ...
-
Ciekawy motyw muzyczny, lata 80/90Witam. Mam problem ze znalezieniem muzyki z poniższego filmiku. Czy ktoś z Was zna jej ...
-
Stary dziwny teledysk ze spoconym facetem w garniturzeSzukam od kilku lat starego teledysku (prawdopodobnie lata 80). Pamiętam, że występował w nim chudy ...
-
Mozyka z filmu[facebook.com] 2:02 co to za muzyka ?
-
Stare nagranie z radia AMWitam. Mam problem ze znalezieniem tej piosenki.Fragment nagrany przez dyktafon w telefonie z radia AM. Bardzo proszę ...
-
Zna ktoś tą nutke ?[youtube.com]
-
Zabawa ostatkowaPomóżcie odszukać piosenkę 24min 27s [www81.zippyshare.com]
-
Czy ktoś zna ten nowy kawałek ?Czy ktoś zna ten kawałek nagrałem kawałek
-
Jaki to utwórWitam. Chciałbym dowiedzieć się jak nazywa się muzyka z filmiku niżej (0;47-1;17). Z góry dziękuję ...
-
piosenka klubowa w klimacie westernuszukam piosenki klubowej, dosyć szybkiej. na początku jest tylko melodia taka typowa dla westernu, później ...
-
jaki znany zespół to zśpiewał?śpiewa tą piosenkę mężczyzna i często puszczają ją w radiu a oryginał tego to [youtube.com]