-
teledysk z niepełnosprawnymWidziałem dzisiaj na eska tv, piosenkę gdzie występowała osoba niepełnosprawna bez rąk, bez nóg, chodziło ...
-
Widziałam teledysk ale nie wiem jak nazywa się ta piosenkaJuż trochę czasu temu widziałam na Trace teledysk i byl on utrzymany w stylu lat ...
-
Piosenka świątecznazna ktoś tą piosenkę która zaczyna się w 5:05 min ? :) [youtube.com]
-
Co to za nutka? :Dlink do niej [jbzd.pl]
-
szukam piosenkipiosenka świąteczna trzej królowie jadą do szopki złożyć dary Jezusowi zespół angielski hit
-
Muzyka z nagrań formatu 18Chciałbym dowiedzieć się, jaka muzyka została użyta w tym nagraniu: [Link usuniety] Serdecznie dziękuję za odpowiedzi. -- 1.8 Ze ...
-
Co to za nuta 2:10Co to za nuta [youtube.com] 2:10
-
Spokojny męski głos na początku![facebook.com] z góry dziękuję!
-
Riff gitarowy w stylu PanteryWitam, proszę o identyfikację utworu na podstawie riffu'u zbliżonego do twórczości Pantery, dzięki z góry ...
-
Love story vs Finally- co to za remix?Love story vs Finally- co to za remix?
-
Muzyka z Klubuposzukuje tej nuty z klubu, dzieki z góry za pomoc [facebook.com]
-
Piosenka z radio. Kto śpiewa?Ciekaw jestem kto to śpiewa i jaki jest tytuł tego utworu?
-
Instrumentalny z dzwonamiProszę o pomoc w identyfikacji utworu (usłyszany w markiecie). Instrumentalny, bardzo, ale to bardzo podobny ...
-
Jaka to muzyka w tle w filmiku blowa Blow JUMPER! - GTA 5 Online [#1] (+KONKURSIK!)minuta ok 10:33 [youtube.com]
-
Orlica Perkun z gościemJak nazywa się piosenka z intro ? [youtube.com]
-
Electro z filmu na fbJest to film z grupy na fb "Snapchat Polska" dodany ok. 3h temu od ...
-
Rolnik szuka żony 2, odcinek 11Poszukuję piosenki z 11 odcinka: [rolnikszukazony.tvp.pl] 00:38:30
-
0:20 oraz 31 co to za dwie piosenki? :(0:20 oraz 31 co to za dwie piosenki? :( [youtube.com]
-
,,F@&k my life, f@&k my life, i can't go on''Piosenka wielokrotnie zasłyszana w vines'ach. Praktycznie tylko to jedno zdanie ,,F@&k my life, f@&k my ...
-
Nescafe: Dolce Gusto Drop, Rabat 150 złHejka ! Poda mi ktoś tytuł nutki z tej reklamy ? [youtube.com]
-
Co to za muzyka?[facebook.com] Od 0:00 do 0:05
-
Co to za nutka ?[facebook.com]
-
Jeff Seid Gets A Girl To Cum For Him On OmegleZna ktoś tę techniawkę? Jeff Seid Gets A Girl To Cum For Him ...
-
Požár pole Dřešínek 6.8.2015[youtube.com]
-
Zna ktoś piosenkę zz tego filmiku ?To ten filmik [youtube.com]