-
Tytuł piosenki z backstage'u marki odzieżowejBardzo proszę o podanie tytułu. Link do filmiku na Vimeo: [vimeo.com]
-
Co to za remix ?Zna ktoś może ten remix ? Oryginał chyba każdy zna :D Znalazłem w secie Energy 2000 ...
-
Bit na bitwie freestylowej!Wie ktoś co to za bit, który rozpoczyna się w 3:12? Z góry dziękuje za ...
-
Zawód Szpieg - Spy Game (2001): Podczas napisów końcowychWitam, poszukuję nazwy utworu i wykonawcy (prawdopodobnie czarnoskóra wokalistka) z filmu Zawód szpieg, którą słychać ...
-
Nie znam wykonawcy/ nazwy utworu , pomożecie ?pamiętam tylko tle ze zaczyna się od kolesia z kijem bejsbolowym uderzającym o kraty , ...
-
Secik nutka z 13:20[www39.zippyshare.com]
-
czy ktoś poda nazwe pierwszej piosenki z jingla w rmf maxx gwiazdy są tutaj czy cos takiego ?czy ktoś poda nazwe pierwszej piosenki z jingla w rmf maxx gwiazdy są tutaj czy ...
-
Błagam o Rozpoznanie Piosenki z YT[youtu.be] 3:53 start tej piosenki leci az do konca
-
Nuta z 40 minuty seta Dj YourantaJak w temacie co to za kawałek z 40 minuty seta [www84.zippyshare.com]
-
Kabaretowy klub Dwójki: Odcinek o poprawnej polszczyźnieSzukam nazwy tej piosenki która była finałem w odcinku o poprawnej polszczyźnie. Nie pamiętam jak ...
-
Filmik podsumowujący rok 2015 na facebook'u.Witam. Poszukuję utworu z filmiku poniżej.Utwór rozpoczyna się dokładnie w 53 sekundzie. [youtube.com] Pozdrawiam. :)
-
Poszukue piosenki z nagrania[www90.zippyshare.com]
-
Kaiko: Cleverbot to illuminatiCześć :) Rozpoznaje może ktoś piosenke z tego filmiku, ona zaczyna sie 9:47. Pozdrawiam :D [youtube.com]
-
starsza piosenka, w teledysku mężczyzna stoi w tłumie tańczących osóbżeński wokal, więcej nie pamiętam.
-
od 0:04[dailymotion.com]
-
Kojarzę teledysk, ale nie pamiętam tytułuŚpiewa kobieta. Na pierwszym planie teledysku są kobiety wiercące wiertarkami. Tło jest różowe Wydaje mi ...
-
Co to za piosenka ?[youtube.com] chodzi mi o ten wokal z 0:03 "we dont care...." Czy jakoś tak..
-
Co to za 1 nutka[youtube.com]
-
-
Listy do m2-scena tosia na ławceWitam,poszukuje podkladu ktory lecial podczas tego jak Tosia siedziala na lawce,i w scenach z Agnieszka ...
-
utwór z energy 2000pamiętam że był gdzieś na składance z około 2006 roku
-
Jaki tytuł tej piosenki weselnej?Poszukuje tytułu piosenki weselnej, melodia piosenki w załączniku, z góry dziękuję :)
-
zna ktoś tą muzykę co leci na początku ?[youtube.com]
-
Pamiętam tylko teledysk piosenka jest z 2009 rpiosenka jest z roku o około 2009 piosenka jest z Anglii jest tam samochód range ...
-
Co to za utworek :Dwitam co to za ut [youtube.com] w minucie 9:20 ? prosze o odpowiedz :D