-
13 ulica serial kobiety i mafiaWitam, szukam piosenki która leci w zwiastunie serialu kobiety i mafia na kanale 13 ulica.
-
Yoututbe AndziaksCO TO ZA PIOSENKA OD 5:40 [youtu.be]
-
Jak nazywa się piosenka z Warsaw Shore sezon 1 odcinek 8 19:31-20:20Witam, proszę o pomoc w znalezieniu autora oraz tytułu piosenki która była w 8 odcinku ...
-
Czy ktoś rozpoznaje ten teledysk?Jest sobie mała dziewczynka (blondyneczka taka), na początku teledysku budzi się w swoim pokoju, bierze ...
-
Instrumental z filmiku na you tube[youtube.com] szukam muzyki z tego filmiku, pomoże ktoś?
-
Piosenka radiowaWitam, proszę o pomoc w znalezieniu autora oraz tytułu piosenki która leciała w Radiu Piekary ...
-
co to za piosenkaGościu w czerwonej kowbojskiej koszuli tanczy w trakcie tego tanca po kolei wszyscy do niego ...
-
piosenka w tle[wirtualnemedia.pl]
-
Potrzebuje dowiedzieć się co to za muzyka z filmiku @cocorochaproszę bardzo o pomoc Link : [instagram.com]
-
Pewien kawałekSzukam tytułu pewnej piosenki (raczej był to rap, ale nie jestem pewny w stu procentach) ...
-
Piosenka z teledyskiem o wojnie secesyjnejSzukam piosenka z lat 90', śpiewana przez kobietę, blondynkę, w teledysku przedstawiona została historia mężczyzn ...
-
rozpoznajemy!witam, mógłby ktoś podrzucić tytuł tego utworku w tle ? :) [youtube.com]
-
Serial Lost sezon 2 epizod 23-24 Live together die alone3 minuta 50 sekunda kto wie co to za utwor (aria, opera?) ?
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka?
-
Intro - Dyskoteka MegaBeat (lata 90)[iras108.wrzuta.pl] - było jako intro nieistniejącej dyskoteki Mega Beat w Pszczynie. Wydaje mi się że ...
-
Piosenka z mymomentsCo to za piosenka? Klip Justyny i Marcina z MyMoments Poniżej podaję link [vimeo.com]
-
zna ktos tytul?[youtube.com] bede bardzo wdzieczny :)
-
Witam pomozecie rozpoznac caly utwor tej nuty ??Witam szukam tej calej nuty i nie moge znalesc tylko kawalek mam ;/
-
pomozecie ?rozpoznac caly utwor ?
-
nazwa kawałkaCzy ktoś może zna tytuł kawałka który leci w 1min37s [youtube.com] z góry dziękuje za ...
-
Witam szukam piosenki technoWitam,przepraszam za zrodło ,ale przypadkiem znalazlem piosenke z mlodych lat i bardzo chcialbym ja odnalesc. ...
-
Szukam piosenki ktora mam caly czas w głowie :(W teledysku była dziewczyna (chyba mulatka/czarna). Była chyba po rozstaniu (?) na koncu teledysku gdy ...
-
Szukam piosenki z 4fun Fit&DancePoszukuję utwory który leci mniej wiecej tak " If you really want me" - badź ...
-
Piosenka z ESKA TVSzukam piosenki, którą spiewa bodajże murzynka z podobnym głosem do Rihanny. Teledysk wygląda następująco: kobieta jedzie ...
-
muzyka z klubuzna ktoś ten utwór z filmiku? [sadistic.pl]