-
Porosze o pomoc ! :DWitam poszukuję piosenki dość często puszczanej na dyskotekach zaczna się o 0:55 to jest ten ...
-
Muzyka z youtuba6:23-6:32 [youtube.com]
-
Co to może być [2004]Nie mogę znależć nazwy tej nuty, a zależy mi
-
Nutka Od 5:55??[youtube.com]
-
OryginalPotrzebuje pilnie oryginalu tej piosenki ! :) [youtu.be]
-
polska piosenka, flet, kobietaChodzi o piosenkę, którą na pewno każdy z Was kojarzy, chociaż może niekoniecznie z tytułu ...
-
Popularna piosenka ale nie mogę jej rozpoznać[youtu.be] W tym linku. Od 0:15. Błagam o pomoc! :)
-
Norweski RokNazwa zespołu i najlepiej tytuł piosenki w której dzieci przez cały teledysk idą po łąkach ...
-
co to za piosenka ?piosenka jest z yt i zaczyna sie od 6:00 i trwa do 6:15 prosze o ...
-
Pierwsze 15s przypomina mi inną z pewnością dobrze znaną nutę. Bardzo prosze o pomocPierwsze 15s przypomina mi inną z pewnością dobrze znaną nutę. Bardzo prosze o pomoc[youtube.com]
-
Co to za piosenkaUsłyszałem ją kilka razy w pracy ale przez szum który jest w niej nie ...
-
Co to za muzyka (edit z gry komputerowej)[youtube.com]
-
Tytuł bicika?Zna ktoś tego bita?
-
Kto pomoże?Mam do rozpoznania dwa utwory słabej jakości. Może ktoś coś wychwyci.
-
Piosenka z gwizdaniem i kobietąHej, ta piosenka była dość znana i była kiedyś zblendowana/zmixowana z Moves like jagger Maroona ...
-
Proszę o podanie mi tytułu tego kawałkaszukam tego kawałka w filmiku 0:20 link: [youtube.com] ktoś ...
-
Tytuł pierwszego walca wiedeńskiegoSzukam tytułu melodii 0:23-1:30 Bardzo mi zależy na tytule melodii, proszę o pomoc.
-
lata 90. piosenka r'n'b, dwaj chłopcy ok. 14 lat śpiewają po angielskujeden na pewno miał kręcone dłuższe włosy, pamiętam nawet słowa angielskie, wyszukiwałam po nich, ale ...
-
szukam starszej w pełni francuskiej wersji pewnej piosenki z roku 2001The Crash- Lauren caught my eye z 2001 roku jest coverem piosenki z ...
-
druga wersja poniższej piosenki w innym wykonaniuszukam coveru pewnej piosenki z początku lat 90' poniżej link do jednej wersji a ...
-
Witam poszukuje piosenki której usłyszałem urywek na walce freestajlowej[youtu.be] Ten podkład od 2.05 Wiem ,że dosc stara nutka i wiele piosenek powstało z uzyciem niektorych ...
-
Jaką piosenkę słyszałem w aucie?Witam jechałem busem i słyszałem fajny kawałek nagralem co, mogłem może znacie?
-
Reklama Volvo xc60, piosenka... Pomocy!Widziałam w kinie reklamę volvo xc60 i jestem ciekawa piosenki, która w niej leciała. Auto ...
-
Zapowiedź Bryanta - soundtrackWitka, kojarzy ktoś soundtrack który leci w tle podczas prezentacji Kobe na jego ostatnim meczu ...
-
Co to za piosenka?Hej! Czy wie ktoś co to za piosenka z tego filmiku 4:23-4:40? [m.youtube.com]