-
Rock/Metal w intrzeWitam, proszę o tytuł rocka / metalu która jest w intrze, dziekuje z gory [youtube.com]
-
coto za Nuta Fajna[youtube.com] coto za muzyka od 10:30
-
Stara pisenka bez tytulu i wykonawcyRobiac porzadki ze swoimi starymi mp3 znalazlem kilka utworow do ktorych nie mam tytulow. Poszukiwania ...
-
rosyjska piosenka temat nieboWitam na Rosji słyszałem piosenkę wśród słów zapamietalem : jesli nieba w duszę znaczyt nieba ...
-
Reklama ZelmerCzy ktoś zna tytuł utworu popularnego w reklamach Zelmera? [youtube.com]
-
Refren "Du dubi du dubi du dubi dubi dubi du dubi dudubi shaja shaja ja ja"Witam.Jeśli ktoś zna piosenkę z takim refrenem "Du dubi du dubi du dubi dubi dubi ...
-
ruda piosenkarkaRuda piosenkarka proste włosy. Teledysk głównie na białym tle gdzie zespół gra na tekturowych instrumentach. ...
-
prawdopodobnie Steve Aokiszukam piosenki electro house czy inne badziewie, nie rozróżniam tego na teledysku było że stiptizerka ...
-
od 1:24 co to??[youtube.com]
-
Szukam piosenki z filmików serafina i rogalika95Szukam piosenki zaczynającej sie od 4:05 [youtu.be]
-
Muzyka z filmików o illuminati[youtube.com] Co to za muzyka w tle? :D
-
Szukam piosenki z filmiku pewnego gościa na ytSzukam piosenki z końca filmiku [youtu.be]
-
Szary teledysk na początku biegnie pies.Szukam piosenki, w której facet wolno śpiewa (rapuje) po angielsku i w pewnym momencie (refrenie) ...
-
M jak miłośc odc 1123Kochani szukam piosenki z tego oto odcinka z minuty 38.. Wie ktoś? [vod.pl]
-
Dziewczynka i wózekWitam. Czarnobialy teledeyski dziewczyna pchala wozek... Dziękuje za podpowiedzi
-
Teledysk - szkolny balPoszukuje piosenki, gdzie w teledysku chłopak grał i śpiewał na pianinie. Działo się to na ...
-
Pomocy !!!tak po prostu chciałbym znać wykonawce i tytuł tego kawałka v[youtube.com]
-
Siatkówka - dekoracja finał MŚ2014Proszę o odpowiedź jak nazywa się muzyka z filmiku [youtube.com]
-
Jak się nazywa TA piosenka?Oglądałam sobie filmik na yt, a w nim leciała piosenka. Dokładnie to od 3:10 do ...
-
Poszukiwania amerykańskiego rap kawałka ze wczesnych 2000cznychWitam, szanownych państwa. Od jakiegoś tygodnia poszukuję bezowocnie amerykańskiego rapowego (z domieszką R&B jednakże) kawałka z ...
-
Jak nazywa się piosenka z filmiku ReZiego?jak nazywa się piosenka z [youtu.be] ? w 13:13 minucie.
-
Szukam piosenkiWięc tak jest dwóch m@&%#nów i oni są braćmi i wychodzą z domu tak grzecznie ...
-
Muzyka na open.fm club do autaSzukam muzyki która leciała na tej stacji. W tym utworze był szkocki klimat (dudy), miniaturka ...
-
co to za piosenka?[www10.zippyshare.com]
-
Piosenka z czołówki 2008r.Witajcie! Mam pytanko, czy może zna ktoś tytuł piosenki z czołówki studniówki. Utwór zaczyna się tak ...