-
zaczyna sie od 6:51[youtube.com]
-
LACROS @ ARENA KOKOCKO - OMEN ON TOUR - WALENTYNKI 13.02.2016.mp3[www46.zippyshare.com] szukam piosenki z 4:50 może ktoś ją kojarzy???
-
Tytuły Meszi live at Club Holidays, Orchowo - Swieta w Holi (2015.12.26)[www12.zippyshare.com] Witam szukam tytułów nutek z 8.35, 15.12, 25.00, 36.55, 39.35, 45.12
-
co to za piosenka?Puszczana pod koniec lat 90 w RMF FM, w jęz. ang., nie wiem jaki gatunek ...
-
zna ktoś tytuł tej piosenki?[youtube.com]
-
Jaki tytuł (epic music)Witam, zależy mi na nazwie piosenki w filmiku niżej. Będę wdzięczny za pomoc, z góry ...
-
Co to za utwórSzukam takiej nutki którą słyszałem w jednym ze sklepów [wrzucacz.pl]
-
krótki fragment z filmikuTylko taki fragment z całego filmiku, raczej jest to znany bit.
-
Co to za utwór?Szukam tytułu do tego kawałka :).
-
Jak nazywa się piosenka z filmiku reziego?Piosenka lici na samym początku [youtube.com]
-
muzyka do autaszukam jakiejs fajnej muzy do auta.zeby byla z basem ale tez nie do rzesady. co ...
-
co to za piosenka w tle?[youtube.com]
-
Tytuł utworu Chopina z filmu "Dzień Świra"- link w opisie[youtube.com] Jak się nazywa ten utwór? Bardzo mi się podoba.
-
Piosenki w określonym południowym styluWitam, mam prośbę nie do końca związaną z tematyką tego forum, ale nie znalazłem żadnego ...
-
Tytul UtworuWitam,mam pytanie.Czy zna ktos tytul utworu/remixu ponizej? Min 0:17 - 3:10 [youtube.com]
-
Piosenka z zumby - bollywood/arabska?Poszukuję piosenki z zajęć zumby - piosenka jest trochę w klimacie bollywood, co jakiś czas ...
-
Prosze o podanie utworu,zaczyna się min 50:50. Prosiłbym o remix..[www118.zippyshare.com]
-
Pamięta ktoś tę piosenkę?Zadanie dla kogoś kto wcześniej ową piosenkę słyszał... :/ Pamiętam ją z dawna, niestety nie ...
-
"Peer Gynt"Hip Hop czy rap z drugiej połowy lat 90 z wykorzystaniem utworu "Peer Gynt" kompozytora ...
-
piosenka z komedii z Luisem de FunesJak się nazywa utwór z komedii "Żandarm i kosmici", który leci w momencie pokazywania napisów ...
-
David Guetta Miami 2015Witam.zna ktos nute co zaczyna sie na 37:37 min? Prosze o pomoc :D [youtube.com]
-
Co to za piosenka? Ktoś kojarzy?Witam słuchałam ostatnio piosenki i kiedy się skończyła przez ostatnie kilka sekund leciała właśnie ta ...
-
pianinkoWitam, pytanie odnośnie tegoż motywu. Większość amatorów trance'u będzie go łączyć z Parker&Hanson ale tak ...
-
Co to za nutka, pomożecie ?Witam , mam wielką prośbę . Podczas przeglądania filmików na yt natknąłem się na nutkę ...
-
Co to za utwór opis teledyskuWitam, kilka lat temu znajoma zostawiła mi playliste na youtubie z kawałkiem i nie mogę ...