-
Co to za nuta z intra tego filmikuCo to za nuta z intra tego filmiku ( 00:00 - 00:09) [youtube.com] Dzięki za pomoc :)
-
Co to za kawałek? (dancehall)jak w temacie: [youtube.com]
-
Teledysk z starszym gościem, który gra na gitarze, trochę w stylu country, z kobietą bez nogiSzukam piosenki z takim teledyskiem, więcej nie pamiętam.
-
Muzyka z Croppa.Witam. Szukam piosenki którą słyszałem w Croppie. Ciężko opisać co w niej śpiewali to "wokalista" ...
-
Tytuł i wykonawca "Jedzac jajko..."Witam, poszukuję wykonawcy i tytułu dość starego utworu - pamiętam tylko, że w tekście był ...
-
pewdiepie[youtube.com] co to za nutka albo o co w niej chodzi ? ta z 3:35
-
Jaki jest tytuł tej piosenki???Witam, czy zna ktoś tytuł tej piosenki lub jest ktoś w stanie ją znaleźć? poszukuje ...
-
ktos poda mi tytuł piosenki 11:14 WYKRYWACZ KŁAMSTW CHALLENGE z Mamą! na kanale BLOWKABardzo mi się podoba ta muzyka ona leci w 11:14 oto link do filmiku link: ...
-
skoczny utwór instrumentalny, trąbkiutwór zasłyszany w centrum handlowym i programie Twój portfel nasza dieta, odcinek 11: [player.pl] okolice 14 ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com] Co to za nuta??
-
Poszukuję tytuł PiosenkiWitam szukam tytułu tej Piosenki z tego Klipu [facebook.com]
-
piosenkawitam,moze ktos wie co to za piosenka,słyszałam ja kiedys w radiu i także podczas wyborów ...
-
Teledysk z 2000 rokuSzukam juz 15 lat teledysku, który zapadł mi w pamięć. Chłopak na łodzi, jachcie, motorówce śpiewa ...
-
czy moglby mi ktos pomoc - tytul - My sa elwry z gornego slaskaProszę o pomoc! Co to za biesiada ze śląska z lat 1986-1988 sprzdawana na bazarach ...
-
Tytuł utworu z filmikuWitam, zna ktoś może tytuł? [youtube.com]
-
Pamiętam tylko teledysk! Pomocy!W teledysku do piosenki był cyfrowy świat, a jego bohaterami byli też cyfrowi dziewczynka i ...
-
Piosenka ze skrzypcamiWitam.Jakis czas temu na którymś radio (Rmf lub Z) słyszałem jakąś piosenke pop spiewaną po ...
-
Remastowana piosenka szukanaWitam, Wczoraj słyszałem sremastowaną starszą piosenkę w radiu RMF MAXXX (GDAŃSK) o godz ok. 21:00 i ...
-
Tytuł piosenkiPoszukuje nazwy tej piosenki. z góry thx
-
ktoś rozpozna muzykę tańca towarzyskiego?od 3,00 do 4,15 może być podobna piosenka w rytm tej muzyki ,bo mi się kojarzy ...
-
Nieznany tytuł melodiiWitam. Może zna ktoś tytuł tej piosenki lub melodii. Tu mam fragment melodii ...
-
Co to za PIOSENKA?Poszukuję piosenki z filmiku Red Lipstick Monster. Jest ona ze wszystkich vlogów z Los Angeles. ...
-
muzyka z reklamy Nissanachodzi mi o reklamę która jest aktualnie emitowana, z tekstem tu zaczyna się Twoja historia
-
Był ktoś może na exodus conf albo kojarzy tę piosenkę?Na exodus conf w czwartek przed sesją główną była puszczona piosenka elektroniczna w refrenie jakby ...
-
z filmiku na yt[youtube.com] muzyka od 2;15