-
Kto to wykonuje?Kto wykonuje fragment 3.20-6.30 min? [youtube.com]
-
Nazwa utworu / seta z filmiku - pilnie potrzebna pomoc :)Zna ktoś wykonawcę tego utworu? [web.facebook.com]
-
co to za piosenka?[www10.zippyshare.com]
-
co to za piosenka disco polo? prosze o pomoc[www48.zippyshare.com]
-
co to za piosenka?[www106.zippyshare.com]
-
Utwór z filmiku Serafina[youtube.com] Jak nazywa się piosenka początkowa z filmiku leci od 0:05
-
jak to się nazywa?[www24.zippyshare.com]
-
Muzyka z niżej podanej kompilacji.Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś pomógłby mi zidentyfikować kawałek z tego linku: [youtube.com] Swoją drogą ktoś świetnie ...
-
Reklama WedelKojarzy ktoś ostatnią reklamę Wedla? ;) Bardzo powszechna ostatnio na wielu kanałach. ;) Dokładnie chodzi ...
-
Teledysk - kobieta rozbijająca o podłogę gipsowe głowyDzień dobry! Poszukuję tytułu i wykonawcy utworu, niestety nie pamiętam żadnych słów ani melodii. Piosenka ...
-
Witam co to za kawalekPotrzebuje tytuł do tej starej piosenki
-
Szukam piosenki klubowej, nagranieSzukam piosenki z nagrania. Z gory dziekuje ; ) [www83.zippyshare.com]
-
szukam melodii z anime wolf's rainszukam melodii z pierwszego odcinka anime wolf's rain [youtube.com] zaczyna się w 12:16 minucie ...
-
Piosenka a'la dubstep , w refrenie damski głos śpiewa fly fly flyJak wyżej , piosenka w średnim tempie , damski głos w refrenie i kluczowe słowa ...
-
Oryginalny podkład z tej nutyWitam mam pytanie zna ktoś może oryginalny podkład z tej nuty [youtube.com]
-
Piosenka z saksofonemHej szukam utworu z motywem saksofonu. Slyszalam ostatnio w radiu to dosc czesto. jedyne co ...
-
Co to za piosenka?Proszę o tytuł i wykonawcę tego utworu.
-
Szukam tytułu piosenki z serialu "Chłopaki do wzięciaSzukam tytułu piosenki z serialu "Chłopaki do wzięcia odc 44" od 18:27min... [serialnet.pl]
-
W jakim utworze zostało to użyte?Tak jak w tytule - wie ktoś? Gdzieś na 100 % to słyszałem już wcześniej.... ...
-
Poszukuje autora lub tytułu.[soundcloud.com]
-
Chwytliwa melodia rock z filmiku o babci z subaru wrx1:40 Pomóżcie, filmik macie na samym dole strony :D [superauto24.se.pl]
-
co to za kawalek? fragment z soundclouda[soundcloud.com]
-
Skoki narciarskie - muzyka w tleJaka to piosenka? Utwór? Autor?
-
Jakie to piosenki??Chodzi mi o piosenke po występie młodej 16 latki w must be the music oraz ...
-
co to za piosenka? prosze o pomoc:)[www48.zippyshare.com]