-
Co to za nuta? Justin Timberlake?[youtu.be] Z góry dziekuje ;) Zaczyna się od 0:10
-
Co to za nuuuta[youtube.com]
-
Jaki to utwórWitam. Chciałbym znać tytuł utworu z filmiku niżej. Z góry dziękuję ;) [youtube.com]
-
coś podobnego do Dylanajaką piosenkę przypomina wam początek tej? [youtube.com]
-
Wspaniałe Stulecie / Muhteşem Yüzyıl / Odc. 187Poszukuję piosenki z tego odcinka Wersja turecka: Sezon 3, Odc. 90 Wersja polska: 187 [youtu.be] A dokładniej z ...
-
Piosenka RPWitam serdecznie poszukuje pewnej piosenki jest troche starsza. Nie chodzi mi o ten remix gdzie ...
-
Muzyka z reportażuHej, poszukuję nazwy melodii, która leci w poniższym reportażu od początku do 0:24 i później ...
-
Utwór z anime na chór mieszany i fortepian (język niemiecki, prawdopodobnie XIX wiek)Uprzedzam, że tym razem zagadka arcytrudna. Już z ładnych 15 lat się nad tym zastanawiam. ...
-
Piosenka z 2007/08/09 roku - pomocy!!!Pamiętam jedynie teledysk. Był nagrany w sepii (prawdopodobnie w barze), a piosenkę śpiewał mężczyzna we ...
-
Poda ktośoryginalną nutę?[facebook.com] witam poda ktoś tego oryginał bo to jest remix?
-
Piosenka z radia Dexter sezon 6 odcinek 7Poszukuję piosenki z radia z serialu Dexter sezon 6 odcinek 7 dodaje nagranie jest tylko ...
-
Piosenka z radia.Witam. Szukam piosenki usłyszanej w radiu. Udało mi się nawet nagrać kawałek jednak google, Shazm i ...
-
Jak odświeżyć pytanie ?Jak odświeżyć pytanie ?
-
Poszukiwany tytul CD i utworow na nimCzy ktos zna tytul tej plyty i utworow na niej
-
ZumbaWie może ktoś jak nazywa się jedna z piosenek z zumby bo nmg jej nigdzie ...
-
Jakie to piosenki z tego filmiku?[youtube.com] tu jest link do tego filmiku i prosiłbym o podanie mi tytułów piosenek :) ...
-
Co to za piosenka?[youtube.com]
-
Co to za tytuł? 1:45[youtube.com] tak jak w tytule, zna ktoś może piosenke od 1:45? płace w miłości
-
Tytuł piosenki (dodałem nucenie refrenu)Witam,męczy mnie pewien kawałek który kiedyś słuchałem,prawie nic z niego nie pamiętam oprócz melodii,śpiewała to ...
-
Co to za model kurtki i gdzie ją mogę kupić?[youtube.com] 0:50 Kurtka nike wie ktoś jaki to model i gdzie ją mogę kupić?
-
ZUMBA- piosenka z zumbyWitam Mam wielką prośbę czy ktoś rozpoznaje tę piosenkę albo może jest w stanie napisać ...
-
Błagam pomóżcie znaleźć mi pewien utwór!!!Od bardzo dawna chodzi za mną jeden utwór. Nie znam tekstu ani nic co mogłoby ...
-
Poszukuje[www100.zippyshare.com] Poszukuję tej nutki.
-
piosenka radiowawitam prosze o tytuł zanuconej piosenki zanucony fragment śpiewa gość .licze na waszą pomoc ...
-
Eurodance '90Jadąc wczoraj do Nowego Sącza na trasie włączyło mi się w aucie pirackie radio. Audycje ...