-
Co to jest xD[youtube.com] Co to za piosenka, przy której tanczy ten klon na samym początku ?
-
radio hit muzyka włoskajak nazywa sie wokalista ktory śpiewa po włosku w radio HIT ? dodam tylko ...
-
Poszukuję Piosenki, bardzo wazna sprawa.Poszukuję piosenki z serialu pierwsza miłość odcinek 2239 gdzie Kinga czyta książkę. Szukałem już wszędzie ...
-
Aronchupa - Im An Albatraoz, kogo remix?Witam, jak w tytule. Nie mogę się doszukać kogo to remix...
-
Piosenka z ludźmi tańczącymi na plaży.Witam. Szukam piosenki będącej mieszanką angielskiego i (chyba) hiszpańskiego. W refrenie dało się słyszeć coś w ...
-
Piosenka z filmiku o MayweatherzeWitam! Poszukuję piosenki rozpoczynającej się w 4:00 poniższego filmiku. Bardzo dziękuję za odpowiedź. [youtube.com]
-
Tytuł utworu (lata 90)Witam, szukam tytułu podanego fragmentu. Niestety fragment jest krótki, wycięty z pewnego serialu, natomiast nagranie ...
-
Poszukuję utworu, pamiętam teledysk! #ćmaOd 10 lat poszukuję jednego teledysku, który strasznie mnie męczy! Bohaterką i jednocześnie wykonawczynią utworu jest ...
-
Piosenka Z SAKSOFONEM Znana!!!Hej ;) Szukam tytułu piosenki często puszczanej w radiu. Nie ma w niej słów, jest ...
-
Jaki tytuł piosenki? Kojarzę tylko fabułę teledysku :) (koleś z twarzą małpy)Witam, widziałem kiedyś na YouTubie teledysk i bardzo mi się to spodobało, ale zapomniałem tytułu. ...
-
Co to za nuta?Link [w427.wrzuta.pl]
-
Nutka DubstepWitam poszukuję nazwy piosenki z kategorii dubstep, Nutka trwa od 1:50 i leci ...
-
czarna kobieta na rozowym tlewie ktos moze co to za piosenka, z lat 80 albo 90, w teledysku czarna ...
-
bardzo energetyczny kawałek, kto zna tytuł?od minuty 7:50, będę wdzięczny ;) [youtu.be]
-
Muzyka ściągnięta przez przypadek z AresaŚciągnąłem to kiedyś z Aresa jako utwór Depeche Mode - Wrong, ale to nie jest ...
-
PomocyUslyszalam dzis ta piosenke w jednym ze sklepów, spiewala ją kobieta, tekst raczej ...
-
34:40? Pilne :( :*Zna ktos nutke od 34:40?[hearthis.at] bede wdzieczna :)
-
Techno klasykSzukam nagrania z seta od 6 minuty [www115.zippyshare.com]
-
Muzyka TESCOWitam, bylem ostatnio w tesco, gdzie grany był utwór spokojny, ze słowami " driving home ...
-
jak sie nazywa piosenka z konca tego odcinka u blowana samym końcu odcinka jest ta piosenka której szukam [youtube.com]
-
Poprosze o nazwę tego kawałkaZ góry dziękuję! Przyjaciele :3 [facebook.com]
-
utwory z odcinka Le Zap de Spi0n n°299 na YTWitam, poszukuję 3 utworów z tego linku: [youtube.com] 1) 11:23 - 11:48 2) 19:32 - 20:04 3) 27:02 - ...
-
Muzyka z 2 filmików na youtube ...Pierwszy: [youtube.com] Drugi: [youtube.com] ( ale od 7:50 min.)