-
Co to za nutkaCo to za nutka [youtube.com] 1:40 BŁAGAM O POMOC
-
Poszukuje starej piosenkiPoszukuje tutulu i wykonawcy starej piosenki o strachu. Ta piosenka jest z kasety magnetofonowej (pare ...
-
Co to za piosenka?[w458.wrzuta.pl]
-
POMOCY CAŁĄ NOC NIE MOGĘ SPAĆ SZUKAM I NIC, KLUBOWA[laola1.tv] Kawałek od 02:52 do 06:45 PRÓBUJĘ WYŁAPAĆ SŁOWA CO GOSTEK NAWIJA WPISUJĘ W GOOGLE I ...
-
piosenkico to za utwory?
-
Muzyka z filmiku Białkowski vs. Blackpool (fatalne..)[youtube.com] Chodzi o DnB z tego filmu, mam nadzieję, że ktoś zna :) Z góry dzięki ...
-
tytuł piosenki - pomocyjeśli ktoś zna tytuł piosenki, bardzo bym prosił o podanie go :)
-
Polska piosenka z radia. Męski wokal.Zaczyna się charakterystyczną melodią z "gwizdami", próbowałem to właśnie zagwizdać ale trochę odbiega od oryginału. ...
-
Muzyka z outra ReziegoLINK [youtube.com]
-
Co to za piosenka? w teledysku...w teledysku spiewałą dziewczyna i było tam duzo chłopaków. kilka chyba pod prysznicem , ...
-
Utwór z czwartek odcinka pierwszego sezonu HannibalaWitam, Szukam utworu z czwartego odcinka pierwszego sezonu Hannibala (tytuł odcinka to "Oeuf"). Jest to krótki utwór ...
-
Piosenka z klubu manhattan - zna ktoś tytul?Wiem, ze jakosc nie jest zachwycająca, ale może komuś uda się skojarzyć ?
-
Szukam podobnej piosenkiW 1:03 poniższej piosenki zaczyna się refren który jest podobny do innej piosenki. Czy ktoś ...
-
Mix John B BBC 1 Extra 25.06.2014Szukam informacji o tytule , nazwie tego fragmentu . Dziękuję
-
Polska stara piosenkaSzukam starej polskiej piosenki, w której refrenie występuje takie długie heeeeeeeeeeeeej. Coś w stylu: nanananan heeeeeeeeeeej nanananan ...
-
Teledysk na plaży (jaka to piosenka?)Pamiętam tylko teledysk. Przyjeżdżają takie "brzydkie kaczątka"na plażę i koleś(chyba czarnoskóry) wprowadza je do swojego ...
-
Stara piosenka z lat 80.Cześć. Proszę o pomoc szukam piosenki z lat 80 na 99 %. Pamiętam trochę teledysk: ...
-
Poszukuję utwóru !Szukam kawałka , dziś przechodziłem przez ulicę i usłyszałem na skrzyżowaniu taką nutkę, niestety gość ...
-
Piosenka na której teledysku wszyscy się całująJedyne co pamiętam z tego teledysku to było mnóstwo par wszystkie się całowały. Pary różnej ...
-
Jak nazywa sie piosenka w tle[youtube.com]
-
piosenka słyszana w croppieostatnia bedac w croppie w Czeladzi, uslyszalam piosenke w stylu rnb spiewala ja kobieta refren ...
-
U2 albo depechemode ?lata okolo 2000 ,wykonawca typu u2 ,ale nie pamietam . W kazdym razie teledysk jest ...
-
Piosenka(wielka zagadka) z filmu. youtubeWitam. Szukam piosenki, która zaczyna się w 49:56 poniżej podaje link do filmu na youtubie. ...
-
Californication s7 e08Witam szukam muzyki z serialu Californication a dokładniej z sezonu siódmego, odcinek ósmy. Chodzi o ...