-
Muzyka klasyczna w tle.[youtube.com]
-
Stare technoszuakm utworu techno w któreym słychać jakby rozpędzajacy sie pociag i co jakis czas ...
-
Kto z Was odświeży mi moją sklerozę?Pytanie nadeszło z innego forum,ale wiem że mam to gdzieś na dysku i co najważniejsze ...
-
Utwór z lat 1986-1987.Witam. Mam problem z odnalezieniem tytułu i wykonawcy utworu. Sugeruje, że utwór pochodzi z lat ...
-
Piosenka Z Reklamy Skody Fabii KombiiPoszukuje piosenki z reklamy Skody Fabii Kombi która pojawiła się niedawno w tv. Wiem że ...
-
Remix utworu gitarowegoWitam, Szukam tytułu remixu (lub oryginału) utworu w którym główną melodią była gra na gitarze. Między ...
-
mix[youtube.com] Chodzi mi o pierwszą piosenke z tego mixu z góry dziękuje
-
Kriswelll[facebook.com] zna ktoś może tą nutkę ?
-
Muzyka w tle zwiastunu ''Ratując Pana Banksa"Poszukuje piosenki z filmu Ratując Pana Banksa z 2:14 minuty
-
Nutka w tle..[youtube.com]
-
teledysk z 2014 nowy przedstawia zycie paryPoszukuję teledysku, którego w tym roku oglądałam na youtube przedstawiał on życie pary a dokładnie ...
-
Piosenka do jive'a z "Zapraszam do stołu"Piosenkę usłyszałam w angielskim programie "Zapraszam do stołu", czyli "Come dine with me", ale nie ...
-
Sunrise Festival 2014Co to za muzyka z Sunrise Festival 2014: [vimeo.com]
-
Muzyka z konkursu radiowej jedynkiNa antenie radiowej jedynki wczoraj (23 lipca) było pytanie o tytuł piosenki z jakiegoś starego ...
-
Francuska piosenkaWitam. Poszukuję francuskiego utworu. Piosenka jest chyba jeszcze dość "świeża", zasłyszana w radiu. Śpiewał ją ...
-
SZUKAM PIOSENKISzukam piosenki niestety pamiętam tylko teledysk. Mała dziewczynka idzie przez miasto z doniczką z usychającym ...
-
-
czy rozpozna ktos utwór[youtube.com] jak nazywa sie piosneka która zaczyna się 0:54
-
Piosenka z pierdolnieciem FAT BOY.Piosenke czesto slysze na imprezach czy coś przed pierdolnieciem są jakieś słowa i napewno jest ...
-
Piosenka, która siedzi we mnie od dłuższego czasu.Witam. Utwór ten usłyszałem dobre 3-4 lata temu.. może troszke szybciej. Utwór był w języku ...
-
Muzyka .01.Pomocy.
-
Piosenka bardzo potrzebnaTaka piosenka w refrenie jest takie slowa ,,do si booooo,do si booo ,do si bo,, Pomozcie ...
-
Wiecej muzyki, malo slowSzukam utworu trance, prawdopodobnie remixu. Slowo nothing czesto sie powtarza, spiewa to kobieta. Z góry ...
-
angielska piosenka pop o dziewiętnastolatkachWitam, szukam piosenki w której były takie oto słowa: we are ninininininiteen, we're ready to ...
-
piosenka po czesku z radia CZWÓRKACzy ktoś może powiedzieć, co to za piosenka, którą puścili dzisiaj w radio CZWÓRKA około ...