-
SZukam kawałka od 2:58SZukam kawałka od 2:58 [youtube.com]
-
to chyba starszy big room houseOstatnio na starszych płytach 2012 lub może nawet 2010 usłyszałem fajny kawałek i ani ja ...
-
Co to za nuta?Witam.Może ktoś z was wie co to za nuta? [w424.wrzuta.pl]
-
Zagadka - proszę o podanie tytułyZagadka - proszę o podanie tytuły wszystkich piosenek ;[youtube.com]
-
Co to za piosenka?Nie wiem co to za piosenka a bardzo mi się spodobała...w opisie też nie ma ...
-
Piosenka techno/pop/elektroCześć. Przeszukałam już wszystko. Próbowałam kilku programów typu Shazam ale nie udało mi się znaleźć ...
-
Piosenka z lat chyba 90 albo przelom 90Witam serdecznie , nie bardzo wiem jak zacząć ale może by tak : Jest to ...
-
52:00 min?[www13.zippyshare.com]
-
Z filmiku z YTKojarzy ktoś ten utwór ? Zależy mi na nim :) [youtube.com]
-
Piosenka Planeta.FM 22:06Witam, szukam tytułu piosenki która leciała dziś w radiu internetowym Planeta.FM o godz. 22:06 słowa ...
-
Co toz a pisoenka ?[youtube.com]
-
wycinek z setaco to za nutka??
-
Jaki utwór/utwory wykonuje orkiestra?[youtu.be] Czy jest ktoś w stanie rozpoznać, znaleźć jaką nazwę nosi muzyka wykonywana przez orkiestre podczas ...
-
Czy orientuje się ktoś co to za piosenka?Piosenka z poniższego pokazu pole dance. Na pewno rodem z Indii. Czy ktoś kojarzy? [youtube.com]
-
Mysie Harce[youtube.com]
-
stara reklama piwa żywiec z lat 90.szukam starej reklamy żywca z drugiej połowy lat 90. akcja działa się w barze koleś ...
-
szukam 2 kawałków jeden techno drugi trancehej. szukam dwóch kawałków lub lepiej całego składaka, na którym były. jeden był trance'owy i miał ...
-
sea the way (?) kawałek trance z początku lat 2000szukam kawałka z lat 2000-nych w którym jakiś koleś powtarzał zdanie sea the way lub ...
-
Muzyka z filmiku/gry[youtube.com] Witam, pilnie potrzebuję muzyki zaczynającej się od 1:21 Z góry Dziękuję :)
-
Teledysk z czerwonowłosą wokalistkąDziś na EskaTV ok godz. 13 (przedział 12.30-13.00) leciał teledysk ale tam nazwy wyświetlają tylko ...
-
Piosenka z jebnięciemPiosenka z seta z ostrym jebnięciem, niestety nikt jej nie zna :/ Zaczyna się koło 1:14:10. [www5.zippyshare.com]
-
Piosenka z GryTa piosenka jest z gry Counter Strike ProGressive Proszę o pomoc
-
TeledyskW teledysku byli ludzie z przemalowanymi twarzami, jedni jeździli na deskorolkach w tle była taka ...
-
-
Youtube#2 łatwaaa[youtube.com] cóż to jest?